Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-04-28 09:52 ___Samy___ realmadrid.com
Marcelo: „A visszavágó egy teljesen más mérkőzés lesz” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

A Real Madrid hazai pályán 1-1-es döntetlen ért el a Chelsea ellen a Bajnokok Ligája elődöntő első mérkőzésén. Marcelo, mint a csapat kapitánya, így nyilatkozott az összecsapást követően.

„Egy kész tervvel mentünk ki, de nem sikerült azt végrehajtani az első 20 percben. Aztán elkezdtünk úgy játszani, ahogy szerettünk volna és a dolgok megváltoztak.”

„Minden tudtunk a kontráikról. Jól vagyunk és tudjuk mit kell tennünk a visszavágón, ami egy teljesen más mérkőzés lesz. A ma esti egy nehéz mérkőzés volt, ahogy mindegyik, de nyugodtak vagyunk és jó teljesítményt fogunk nyújtani az ők otthonukban.”

Csapatmunka

„A csapat nem csak 25 játékosból áll. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk egymásnak. Van aki gólokat szerez, de a többieknek ezért kell dolgozniuk. Nagyon örülök annak a Karim gólnak. Emelt fővel hagytuk el a pályát.”

Harc a végsőkig

„Most egy picit pihenni fogunk, aztán meglátjuk mit kell tennünk. Azt üzenjük a szurkolóknak, hogy keményen dolgozunk és megfelelően tesszük a dolgokat. Tudjuk, hogy a Real Madrid a végsőkig harcolni fog és, hogy támogatni fognak minket ebben.”

Varane

„Ez egy két félidős meccs volt. Nagyon erősen kezdtek, nagy intenzitással játszottak és nagy nyomást gyakoroltak ránk. Sikerült áttörniük az első vonalunkat és nagyon direkten futballoztak. Ezért okoztak olyan sok veszélyt nekünk a mérkőzés elején. De Karim gólját követően sokkal jobban irányítottuk a mérkőzést és diktáltuk a tempót. A második félidő sokkal jobb volt.”

Az ellenfél nyomásgyakorlása

„Nem igazán találtuk a gyilkos passzt, amivel megbonthattuk volna a védelmet, ők pedig gondokat okoztak nekünk a letámadásukkal. Tanulnunk kell a mérkőzés elejéből a következő összecsapásra.”

Benzema gólja

„Egy ilyen mérkőzésen Karim gólja döntő fontosságú volt, ami megváltoztatta a mérkőzés képét. Tudjuk mennyire képzett játékos, sokat segít nekünk.”

A visszavágó mentalitása

„A verseny ezen szakaszában a fizikai és szellemi szempontok már egyaránt elengedhetetlenek. A győzelemért kell oda mennünk. Ezért kell pályára lépnünk és magasan kell játszanunk az ő térfelükön.”

Védések

„Courtois számos elengedhetetlen védést mutatott be a mérkőzés elején. Nagyszerű idénye van és nagyon fontos a csapat számára. Meccsben tartott minket, és jól tette a dolgát, hogy nem kapott több gól a meccs kezdetén.”

Courtois

„A visszavágó olyan lesz, mint egy kupadöntő. Az agressziójuk és az intenzitásuk, amik jobbak voltak, mint a mieink, megbosszulta magát. Olyan kezdést akartunk, mint ők, és magasan akartunk nyomást gyakorolni. Ők mindent beleadtak, mi azonban szenvedtünk az első 20-25 percben. Javulnunk kellett a támadásokban. Aztán a második félidőben sokkal jobban irányítottunk.”

Felkészülés a Stamford Bridge-re

„1-1-es állással a visszavágó egy kupadöntővel ér majd fel. Nem hiszem, hogy 0-0-al ér majd véget. Ők talán most nyugodtabbak, de szerintem rosszul teszik, ha hátra dőlnek. Mi is okoztunk nekik gondokat, mikor nálunk volt a labda. Meglátjuk milyen mérkőzés lesz. Mikor elemezzük őket Zidane-al, meglátjuk mi lesz a terv a Stamford Bridge-re.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend