Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-04-30 11:47 ___Samy___ as.com
A Real Madrid vezetősége jobb szerződést ajánl Lucasnak a maradása érdekében Átigazolási hírek

A galiciai játékos számos ajánlatot kapott már a PSG-től és a Bayern Münchentől is, azonban most mégis úgy tűnik, hogy hajlandó elfogadni a Real Madrid új szerződését.

Alapvetően a vezetőség hajlandó lett volna megadni Lucasnak a jelenlegi fizetését (3,5 milió euró) az új szerződésben is, ha nem jött volna a covid. Így a szerződéshosszabbításra is érvényesíteni akarták a 10%-os bércsökkentést, akárcsak a többi játékos és kosárlabda részleg esetében is.

A 29 éves játékos fő célja mindig is az volt, hogy a Real Madridnál maradjon. Ő azok közé a játékosok közé tartozik, akit nagyra becsül Zidane mester, hiszen még arra is képes volt, hogy a védelem jobb oldalára betegye őt Carvajal kiesése során. Ebben az idényben az összes mérkőzés 64%-án volt ott a kezdőcsapatban.

Az új fizetés

Mivel a fenti ajánlatot, sőt még az azonos fizetést sem volt hajlandó Lucas elfogadni, ezért a vezetőség feljebb tornázta a fizetési ajánlatát. Most évi 5 millió eurót és 3 éves szerződést ajánlanak neki, amiben van egy opció a plusz egy évre is. A hírek szerint Lucas ezt már el fogja fogadni és ugyanott marad, ahol már 2007 óta van: a Real Madridnál.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend