Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-04-30 10:03 ___Samy___ managingmadrid.com
HIVATALOS: Carvajal ebben az idényben már nem lép pályára Sérülések, eltiltások

Dani Carvajal combhajlító izomsérülést szenvedett kedd este a Chelsea ellen, ami miatt ebben az idényben már nem számíthat rá Zidane.

Carvajal nemrég tért vissza egy korábbi sérüléséből, és azóta most először volt kezdő, azonban most ismét kidőlt egy meccs után. A hírek már a mérkőzés közben megsérült, de nem kért cserét és végigjátszotta a találkozót.

A Real Madrid saját nevelésű játékosa az elmúlt évek során nagyon sérülékeny lett, és a csapatnak nincs egyértelmű pótlása arra a posztra. Bár ott van Alvaro Odriozola, mint jobb bekk, de eddig ő még mindig nem nyújtott kiemelkedő teljesítményt Carvajal helyén, a védekezése eléggé problémás.

Ez a sérülés még nehezebb helyzetbe hozta a Real Madridot a szerdai visszavágó előtt és a bajnoki hajrában egyaránt. Ferland Mendy egyes hírek szerint még mindig nem biztos, hogy pályára tud lépni a Chelsea ellen, így Nacho lehet a védelem bal oldalán. Mivel Sergio Ramos már tegnap a többiekkel együtt dolgozott, ezért Eder Militao húzódhat ki a védelem jobb oldalára, Dani Carvajal helyére.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend