Fejléc kép
Fórumajánló
Pau Torres helyett most már Koundé van a célkeresztben
2021-04-30 12:47 ___Samy___ as.com
Pau Torres helyett most már Koundé van a célkeresztben Átigazolási hírek

A Sevilla középhátvédje, Jules Koundé a Real Madrid kívánságlistájának az élén szerepel, hiszen a vezetőség szeretné megerősíteni a védelmet idén nyáron.

Mivel Sergio Ramos helyzete még mindig nem oldódott meg és még Varane is elvágyódik, ezért a spanyol fővárosi klubnak új középhátvédre vagy hátvédekre lesz szüksége.

Alaba már zsebben

Alaba nagyon úgy tűnik, hogy idén nyáron a Real Madrid játékosa lesz. Német és spanyol hírek szerint is egy 5 éves szerződést fog kapni az osztrák játékos, de ha Ramos és Varane is távozik, akkor még egy hátvéd érkezése borítékolható.

A Real Madrid most már Koundé preferálja Pau Torressel szemben

És itt jön a képbe Jules Koundé. Ők ketten Pau Toressel a kívánságlista élén helyezkednek el. Mindketten fiatalok, tehetségesek, amit két spanyol topcsapatban bizonyítanak hétről hétre. Azonban a vezetőség szerint Koundé magasabb szinten teljesít, így előbb őt próbálják majd megszerezni.

Koundé 22 éves, és gyakorlatilag a két évvel ezelőtti érkezése óta ragyog a Sevillában. 84 mérkőzésen szerepelt idáig és a franciák olimpiára készülő keretének egyik legfőbb várományosa. A kivásrlási ára 90 millió euró, habár Madridban többen úgy hiszik, hogy már kevesebbért is mozdítható. Az viszont biztos, hogy a Sevilla nem fogja őt könnyen elengedni.

A Real Madrid 50-60 millió eurót plusz egy játákos adna Koundéért

Koundé nem csak a spanyol csapatok figyelmét keltette fel, hiszen tavaly nyáron már a Manchester City is bejelentkezett érte. Egy nagyobb bevétel azonban most jól jönne a Sevillának. Perezék 50-60 millió euróval készülnek, plusz még egy játékost is adnának érte, aki valószínűleg Jorge de Frutos lesz, aki a Levanénél nagyszerű idényt fut.

Torres szintén két éve van spanyol top csapatnál, de Koundéval ellentétben a 24 éves játékos már felnőtt válogatottnak mondhatja magát. Ő az egyik jelölt a védelemben Ramos mellé az Európa-bajnokságra. Az impozáns fizikuma, a technikai tudása és a taktikai intelligenciája számos európai top klub figyelmét felkeltette. A kivásárlási ára 50 millió euró, ami jóval kevesebb, mint a franciáé.

A vezetőség úgy gondolja, hogy Koundé hamarabb beilleszkedne, mint Torres

Azonban a Real Madrid vezetősége mégis inkább Koundét helyezi előrébb, mivel szerintük ő jobban illik a csapathoz, illetve kettejük közül a francia tudna hamarabb beilleszkedni a Blancóknál.

Teljes menetrend