Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-04-30 12:08 ___Samy___ as.com
Varane lehet a kulcs Mbappéhoz Átigazolási hírek

A Real Madrid vezetősége Raphael Varane-t használhatja fel Kylian Mbappé árának a csökkentésére, ugyanis a francia védő idén nyáron távozni szeretne.

Raphael Varane úgy néz ki fontos résztvevője lesz az átigazolási piacnak. Már csak egy hónap van hátra a szezonból, de a francia játékos, akinek a szerződése 2022. júniusában jár le, még mindig nem hosszabbította meg a szerződését a Real Madriddal, és a hírek szerint egyre jobban hajlik a váltásra. 10 év után szeretne valami új kihívást keresni magának.

„A jövőm világos”, mondta Varane a Chelsea elleni mérkőzés előtt, de egy szót sem ejtett egy esetleges hosszabbításról. A klub már egy ideje készül Varane távozására, és mivel a Szuperliga úgy néz ki nem alakul meg, Kylian Mbappé megszerzésére a pénzt máshonnan kell megteremteni, ami jelen esetben Varane eladása lenne.

A PSG érdeklődése

Természetesen ha Varane esetleg távozna, nem lesz híján a kérőknek, a PSG pedig már jelezte is vételi szándékát. A Real Madrid 80 millió eurót vár a játékosért cserébe, és ha a párizsiak nyitottak a dologra, akkor ez a transzfer csökkentheti Mbappé árát.

Azonban természetesen az utolsó szó a játékosé, aki számít még a Chelsea és a Manchester United érdeklődésére is. Azonban bárhol is köt ki, az érte kapott 80 millió euró nagy segítséget jelentene Mbappé, vagy ha az nem sikerülne, akkor Haaland érkezéséhez.

A fizetéscsökkentésekkel és az eladásokkal a Real Madrid vezetősége 250 millió eurós bevételt, illetve megtakarítást vár idén nyáron, amit az Mbappé üzletbe invesztálnának. Mivel Vinícius Jr. eladását vagy elcserélését maga Florentino Perez elnök zárt aki, így Mbappé árát csak Varane-al tudják csökkenteni.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend