Fejléc kép
Fórumajánló
Militao: “Szeretnénk megnyerni a bajnokságot és a Bajnokok Ligáját is”
2021-05-02 10:04 d.gergo realmadrid.com
Militao: “Szeretnénk megnyerni a bajnokságot és a Bajnokok Ligáját is” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 34. forduló 2021 MÁJ 01 (szombat) 21:00 Estadio Alfredo Di Stéfano 2-0

Az Osasuna elleni győzelem megszerzése után Antonio Blanco, valamint a madridiak első gólját szerző és kiváló mérkőzést játszó Militao is értékelt:

Militao

“Az első félidőben két gólhelyzetem is volt. Később sikerült gólra is váltanom egy helyzetet. Nagyon fontos találat volt a bajnoki versenyfutásunk szempontjából. Mérkőzésről-mérkőzésre kell haladnunk, törekednünk kell arra, hogy jól csináljuk a dolgunkat, és hogy boldogan mehessünk haza a meccsek után”.

“Jól játszottunk, de kicsit többre volt szükségünk a gól megszerzése érdekében. A második félidőben aztán jött is két találat”.

Önbizalom
“Minden nap azért edzek a csapattársaim segítségével, hogy lehetőséget kaphassak és jó dolgokat csinálhassak. Mindig csak a soron következő mérkőzésre összpontosítunk. Meglátjuk majd, mi lesz, de szeretnénk megnyerni a bajnokságot és a Bajnokok Ligáját is. De lépésről-lépésre haladunk”.

“Nagyon sok mérkőzést kell lejátszanunk, de továbbra is azon fogunk dolgozni, hogy jól tudjuk csinálni a dolgunkat. Mindent beleadunk”.

Blanco

“Igyekszem arra törekedni, hogy mindig készen álljak, ha az edző számít rám. Keményen dolgozok azért, hogy ha lehetőséget kapok, akkor a lehető legjobb formámban lehessek. Igyekszem a saját játékomat játszani, Zidane is pont erre kért engem”.

“Kulcsfontosságú meccs volt ez annak érdekében, hogy bent tartsuk magunkat a bajnoki címért folytatott versenyben. A kezdő sípszótól kezdve keményen dolgoztunk, és nagyszerű teljesítményt nyújtottunk. Most már a következő meccsünkre gondolunk, a Bajnokok Ligájában játszunk majd, és be akarunk jutni a döntőbe”.

Elkötelezettség
“Nagyszerű teljesítményt nyújtott a csapat. Jól védekeztünk és jól tartottuk a labdát. Voltak helyzeteink, amiket nem sikerült gólra váltanunk, de végül jött a gól. Mindannyian elkötelezettek vagyunk, a támadásban és védekezésben egyaránt. Nem kaptunk gólt sem, ami szintén fontos a győzelmek megszerzése érdekében”.

Büszkeség
“Megtiszteltetés Casemiro mellett játszani, példakép számomra. Sok tanácsot ad nekem, és büszke vagyok arra, hogy mellette és a világ legjobb játékosai mellett játszhatok. Megtiszteltetés ezt a mezt viselni. Minden nap keményen fogok dolgozni továbbra is, hogy készen álljak akkor, amikor ilyen lehetőség jön szembe velem, és a legjobbat tudjam kihozni belőle. Készen állunk a bajnokság és a Bajnokok Ligája megnyerésére is”.

Castilla
“Boldog vagyok, hogy számítanak rá és játszhatok vasárnap, ha szükség lesz rám. Minden tőlem telhetőt meg fogok tenni annak érdekében, hogy a csapat győzni tudjon”.

Teljes menetrend