Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-05-04 19:18 e.gergo realmadrid.comlaliga.es
Hivatalos: A LaLiga közleménye az utolsó két bajnoki fordulóról Spanyol Bajnokság

A LaLiga hivatalos közleményt adott ki a spanyol bajnokság 2020/2021-es idényének utolsó két fordulója kapcsán.

Az előző szezonok lebonyolításához hasonlóan a bajnokság 37. és 38. fordulója egységes naptár szerint kerül megrendezésre, vagyis az adott forduló összes mérkőzése egy időpontban kezdődik majd, és egymással párhuzamosan játszanak majd a különböző pályákon.

Ez alól kivételt képeznek majd azok a mérkőzések, amikről addigra esetleg kiderülne, hogy végkimenetele nem lenne hatással a bajnoki címre, európai tornaszereplést érő helyezésekre vagy a kieső pozíciókra. Az utolsó két forduló ütemezése olyan szempontból sem fix még, hogy ha mondjuk a kieső helyezések szempontjából fontos meccsek eredményei nem befolyásolják az európai tornát érő helyezésekért folytatott meccseket, úgy ezek külön idősávot kaphatnak.

Ezen felül pedig az időközben minden szempontból tét nélkülivé vált mérkőzések is saját idősávot kaphatnak.

A 37. forduló kezdőrúgásainak egységes dátuma: 2021. május 16. (vasárnap) 18:30

A 38. forduló kezdőrúgásainak egységes dátuma: 2021. május 23. (vasárnap) 18:00

A Real Madrid az utolsó előtti fordulóban az Athletic Bilbao ellen játszik majd, a Barcelona a Celta csapatát fogadja, az Atlético Madrid pedig az Osasuna ellen szerepel a Wanda Metropolitano stadionban. A spanyol bajnokság utolsó játéknapján a Real Madrid a Villarreal ellen játszik a Di Stéfano stadionban, a Barcelona az Eibar otthonába látogat, az Atlético Madrid pedig a Valladolid stadionjában játszik majd.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend