Madridom.hu
Fórumajánló
Zidane: “A labdarúgásban nincsenek csodák, megérdemelten jutottunk idáig”
2021-05-04 20:54 d.gergo realmadrid.com
Zidane: “A labdarúgásban nincsenek csodák, megérdemelten jutottunk idáig” Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - Elődöntő, második mérkőzés 2021 MÁJ 05 (szerda) 21:00 Stamford Bridge 2-0

A Bajnokok Ligája elődöntőjében a Chelsea otthonában bizonyíthat Zidane csapata. A döntőbe jutásért játszott párharc második mérkőzése előtt a csapat vezetőedzője megtartotta ilyenkor szokásos sajtótájékoztatóját:

“Jó érzésekkel várjuk a meccset, és örülünk, hogy a részesei lehetünk ennek. Tudjuk, hogy mire kell számítanunk, és boldoggá tesz minket, hogy játszhatunk holnap. Mindent bele fogunk adni a pályán annak érdekében, hogy ott lehessünk majd a döntőben. Kilencven percen át vagy tovább, de a saját játékunkat kell játszanunk”.

“Az a legfontosabb, hogy felkészültek legyünk, mi pedig úgy érezzük, hogy ez a része rendben van. Nem minden nap játszhat egy csapat a Bajnokok Ligája elődöntőjében. A játékosaim készen állnak arra, hogy jó meccsük legyen holnap. Szeretnénk nagyszerű meccset játszani, és mindent bele akarunk adni. Egy Bajnokok Ligája elődöntőben meg kell szenvedned a továbbjutásért, de készen állunk”.

Csodával határos, amit a csapat tesz?
“Szerintem épp ellenkezőleg. Ez nem csoda, csak hittünk abban amit csinálunk, és keményen dolgoztunk. Semmi több. A labdarúgásban nincsenek csodák. Nehézségeken keresztül jutottunk el idáig, de emelnünk kell a kalapunkat a csapat előtt, mert ha a dolgok nehézre fordulnak, képesek felül kerekedni ezen. Megérdemelten jutottunk idáig. Mindent bele fogunk adni holnap is, hogy be tudjunk jutni a döntőbe”.

Ramos
“Nem fogom most megmondani, hogy Sergio játszik-e holnap, vagy sem. Velünk van, ez pedig azt jelenti, hogy rendben van. Ez most a legfontosabb számunkra, hogy itt van velünk a vezérünk, a kapitányunk. Nem fogok kockáztatni semmit. Sergio velünk van, tehát ő is készen áll a játékra”.

Kroos: “Mindent megteszünk majd a döntőbe jutásért”

Hazard
“Felkészülten érkezik, ami nagyon jó. Szükségünk lesz rá. Tudjuk, hogy milyen játékos ő, és biztosan segítséget jelent majd a csapatnak. Nagyon jó momentumban van éppen. Ki fogja venni a részét a csapat munkájából”.

Chelsea
“Néztünk Chelsea meccseket, de ez nem számít, mert a holnapi úgyis egy teljesen más mérkőzés lesz a többihez képest. Ellensúlyoznunk kell az ellenfelünk erősségeit és adottságait. Nekünk is megvannak a fegyvereink a pályán”.

Az első meccs
“Az első meccs első fele nehéz volt, de holnap már egy másik mérkőzést játszunk, és igyekszünk fejlődni. Tudjuk, hogy remek adottságokkal rendelkezik az ellenfél, és megpróbálunk majd agresszívabban védekezni, amikor pedig nálunk van a labda, megpróbáljuk majd megmutatni, hogy mire vagyunk képesek”.

Teljes menetrend