Fejléc kép
Fórumajánló
A vezetőség szerint a Real Madrid nem részesül ugyanolyan bánásmódban, mint a többi csapat
2021-05-10 13:59 ___Samy___ marca.com
A vezetőség szerint a Real Madrid nem részesül ugyanolyan bánásmódban, mint a többi csapat Egyéb hírek

A Real Madridnál gyakorlatilag a vezetőség és a játékosok is egyaránt fortyognak a dühtől, ami a tegnap esti játékvezetést illeti.

A mérkőzés 74. percében történt ugyanis, hogy egy sevillai szögletet követően Militao karját érintette a játékszer, amit először a játékvezető észre sem vett, ment tovább a játék. A kipattanóból megindult a Real Madrid, melynek a vége az lett, hogy Karim Benzemát az ellenfél kapusa terítette le, itt már mindenki elkönyvelte, hogy a Real Madrid büntetőhöz jut, amivel megszerezheti a vezetést. Azonban a videóbíró közbeszólt, és mivel a kezezés előbb történt, így a Sevilla kapott büntetőt.

“Csalás, botrány, igazságtalanság”, hallatszott Valdebebasban egy néhány felsőbb vezetőtől és játékostól az eset után. Dani Carvajal még Instagramon posztolt is a sztorijában, amit később letörölt.

Egyenlőtlen bánásmód

A Real Madridnál úgy vélik, hogy a következetlen játékvezetés áldozatai lettek. Például ott van a városi derbi, amin Militao esetéhez hasonlóan érintette a labda Felipe karját, azért mégsem fújtak büntetőt. Hajthatatlanok, mely szerint ők más bánásmódot kapnak, mint az összes többi klub.

A klubnál az elmúlt hetekben már felmerült a gyanú ezt illetően, és kezdik úgy érezni, hogy a LaLiga megnyerését egyre inkább megnehezítik a számukra.

“Mekkora szégyen”, írta ki Carvajal az Instagram sztorijába, miután a Sevilla büntetőhöz jutott. És ezt az álláspontot még rajta kívül sokan vallják a klubnál.

Teljes menetrend