Fejléc kép
Fórumajánló
Zidane: “Valaki magyarázza el nekem a kézszabályt”
2021-05-10 08:11 d.gergo realmadrid.com
Zidane: “Valaki magyarázza el nekem a kézszabályt” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 35. forduló 2021 MÁJ 09 (vasárnap) 21:00 Estadio Alfredo Di Stéfano 2-2

Botrányos mérkőzésen és szignifikáns ellenszélben a Real Madrid 2-2-t játszott a Sevilla ellen a spanyol bajnokság 35. fordulójában. Zidane mérkőzés utáni nyilatkozata:

“Nem értek semmit. Militao kezezett, de a Sevilla is. Nem győzött meg engem, amit a játékvezető mondott nekem, de ez van, ő hozza meg a döntéseket. Kicsit mérges vagyok, valakinek el kell magyaráznia nekem, hogy hogyan működik a kézszabály. De ez van, nem tudunk már változtatni semmin”.

“A teljesítményünkkel elégedettek vagyunk, a második félidő kifejezetten jó volt. Az első huszonöt percben lassan indultunk, de a második félidő igazán jó volt. A bajnokság már nem a mi kezünkben van, de harcolni fogunk a végsőkig, mindhalálig”.

“Beszélgethetünk, ti kérdeztek én pedig válaszolok, de semmit nem fogunk tudni most tisztázni. A hátralévő három meccsünkre kell gondolnunk. Bosszant a végeredmény, mert többet érdemeltünk volna. A játékosok mindent beleadtak a pályán, és megérdemelték volna a győzelmet”.

“Hiszek a labdarúgásban, ezt mondanom sem kell. Bízok mindenkiben, a játékvezetőkben is. Soha nem avatkoztam közbe ilyen témában, és nem is fogok. Az csak a helyzet, hogy két kezezés történt ma, és csak a Real Madrid ellen született ítélet. Ez az igazság”.

“Jól érezzük magunkat. A játékosok megmutatták, hogy elkötelezettek, és hogy meg akarták nyerni a meccset. A játék képével boldog vagyok. Három meccsünk van hátra, és a végsőkig fogunk harcolni. Ha holnap kéne játszanunk, a csapat készen állna rá. Csütörtökön lesz a követkevő mérkőzésünk, aztán vasárnap. Ezekre a meccsekre fogunk most összpontosítani”.

“Nem kezdtük jól a meccset, a Sevilla viszont igen. A gól után más volt a játék képe, és sokat fejlődtünk. A teljesítményünk alapján megérdemeltük volna a győzelmet”.

Teljes menetrend