Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-05-11 11:19 ___Samy___ managingmadrid.com
Odriozola mellett Marcelo sem biztos, hogy ott lesz a Granada ellen Sérülések, eltiltások

Úgy néz ki, hogy a Real Madridnak két újabb játékost kell majd mellőznie csütörtök este a Granada ellen. A tegnapi edzést Odriozola és Marcelo is egyaránt kihagyta.

Mivel Dani Carvajal és Mendy sem lesz ott, így Zidane mesternek újabb nagy fejtörést okoz majd a védelem összeállítása, legfőképp az, hogy ki szerepeljen a széleken. Mindezt úgy, hogy a Real Madridnak a következő három mérkőzését egyaránt meg kell nyernie, hogy nyomást tudjon gyakorolni a listavezető Atletico Madridra.

A Castilla balhátvédje, Miguel Gutiérrez szinte biztos, hogy ott lesz a kezdőben a Granada ellen. A fiatal játékos már a korábbi mérkőzéseken is jó benyomást keltett a játékával, most pedig eljött az ő ideje is. Ha Odriozola nem épül fel időben, akkor a védelem jobb oldalán pedig Valverde kaphat helyet, ahogy Liverpool elleni mérkőzésen.

A Granada egy kifejezetten nehéz ellen fél lesz, azonban ha a Real Madrid versenyben szeretne maradni az utolsó pillanatig, akkor mindenképp le kell őket győznie.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend