Fejléc kép
Fórumajánló
Barnett Bale-ről: “Ha a kispadra akarják őt tenni, rendben van”
2021-05-12 14:29 ___Samy___ as.com
Barnett Bale-ről: “Ha a kispadra akarják őt tenni, rendben van” Átigazolási hírekNyilatkozatok

Gareth Bale ügynöke beszélt a képviseltje jövőjéről és elmondta, hogy a walesi támadó boldog lenne akkor is, ha a kispadon ülne a következő szezonban.

Jonathan Barrnett szerint ha Bale visszatér a Real Madridhoz és ismét Zidane kezei alatt fog dolgozni, akkor túl nagy luxus lenne a klub számára, ha a kispadon ülne végig egy évet. Gareth tavaly nyáron távozott kölcsönben és korábbi csapatához, a Tottenhamhez tért vissza, de továbbra is az a vágya, hogy visszatérjen Madridba és kitöltse a hátralévő egy évet a szerződéséből. Mindeközben a Spursnél még mindig nem döntötték el, hogy a következő idényre is szeretnék őt megtartani, vagy inkább visszaengednék Madridba.

“Nagyon kétlem, hogy Bale-nek van jövője a Real Madridnál, de ha a kispadra akarják őt tenni, rendben van. Ha engem ilyen fizetéssel kispadra tennének, az számomra is rendben lenne”, mondta Barnett az SMTV-nek adott interjújában.

Az ügynök ugyanakkor azt is megemlítette, hogy van esély Bale maradására: “Ez egy három fél közötti megbeszélés: mi, a Real Madrid, és a Tottenham között. Megvan a saját nézőpontunk, és meglátjuk, hogy mikor van itt a megfelelő idő közölni.”

Bale azután tért vissza a Spurshöz, hogy Zidane csapatában kegyvesztetté vált. Londonban csatlakozott José Mourinhóhoz, aki már annak idején is szeretett volna vele együtt dolgozni a Manchester Unitednél. Azonban Bale nem kapta meg a kezdőtagságot, ahogyan azt sokan jósolták és úgy tűnt, hogy a portugál edző vonakodott játékba dobni őt a 2020/21-es idény elején. Barnett elmondása szerint ügyfelének “nehéz időszaka” volt Mourinho alatt.

“Mondtam az elején a Spursnek: ha szabadjára engeditek, bízzatok benne. Hagyjátok, hadd játssza a saját meccsét, ne mondjátok meg neki, hogy mit hogyan csináljon, bánjatok vele úgy, mint Messivel vagy Ronaldóval. Számtalanszor bebizonyosodott már, hogy ha hagyod őt így játszani, akkor sok gólt fog szerezni. Ő egy világklasszis. Ez volt a nagy hiba, de nem fogok hibáztatni senkit”, mondta Barnett. “Mourinho egy nagyon sikeres edző, de Julius Ceasar szintén nagyon jó volt és nem hiszem, hogy nagyon sikeres lenne a mostani hadseregek irányításával.”

Teljes menetrend