Fejléc kép
Fórumajánló
Nacho: “Van még hátra egy forduló, és van esélyünk a győzelemre”
2021-05-16 22:46 d.gergo
Nacho: “Van még hátra egy forduló, és van esélyünk a győzelemre” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 37. forduló 2021 MÁJ 16 (vasárnap) 18:30 Nuevo San Mamés 0-1

A Bilbao elleni győzelem után a játékosok közül Álvaro Odriozola, valamint a Real Madrid győztes gólját szerző Nacho Fernández is nyilatkozott.

Nacho Fernández

Nem sikerült a tabella élére kerülni
“Az volt a célunk, hogy megnyerjük a meccset. Az Atlético esetleges botlásával előnybe kerülhettünk volna, de van még hátra egy forduló, és még mindig van esélyünk. Az Atlético hátrányból tudott fordítani, ez is megmutatja, hogy soha nem egyszerű a helyzet”.

Nehéz helyszín, erős ellenfél
“Nehéz helyszínen játszottunk ma, az Athletic pedig egy nagyon erős csapat, akik nem hagyják sok helyzethez jutni az ellenfeleiket. Nehezen tudtunk a kapu elé kerülni, de összességében nagyon jó teljesítményt nyújtottunk, és ami a legfontosabb, hogy a győzelmet is sikerült megszereznünk”.

Bajnoki versenyfutás
“Egy meccs még hátra van, és folytatnunk kell a harcot. A labdarúgásban bármi megtörténhet. A címerünk megtanított minket arra, hogy az utolsó percig küzdeni kell, és ezt is tesszük”.

Elmaradt büntető
“Trükkös dolog a kezezés. Félidőben láttam a visszajátszást, és egyértelmű büntetőnek tűnt az eset, de persze mindenki igyekszik a saját érdekeit védeni”.

Zidane jövője
“Beszélgetnek róla a falakon kívül, hogy Zidane beszélgetett velünk a napokban a jövőjét illetően, de szerződés köti a csapathoz és nagyon boldog itt. Elkötelezett, és végül a klub és az ő döntésén múlik majd minden. De azt akarjuk, hogy maradjon”.

Álvaro Odriozola

Megérdemelt győzelem
“Szeretnék gratulálni a csapatnak, mert megmutattuk, hogy mit is jelent ez a címer. Megvolt bennünk a harci szellem egészen a végéig. A szezon során sok problémánk volt a sérülések és a COVID miatt. Saját magunkra összpontosítottunk, és nagyon jó teljesítettünk ma a meccs elejétől a végéig. Megérdemeltük a győzelmet. Harcolni fogunk a végsőkig”.

“Az edző elmondta nekünk, hogy jól dolgozunk, talán csak a támadó harmadban voltunk kicsit pontatlanok. De sikerült megszereznünk a győztes gólt. Elvégeztük a feladatunkat, és egy mérkőzés még vár ránk”.

Harc a bajnoki címért
“Nagyon büszke vagyok a keret összes tagjára. Ha egy szóval kéne jellemeznem a szezont, a kitartásra esne a választásom, mert nem adjuk fel és harcolunk a végsőkig, bízva abban, hogy elnyerjük a jutalmunkat. Egy kupadőntő vár ránk, mi pedig a végsőkig kitartunk”.

Teljes menetrend