Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-05-16 22:46 e.gergo realmadrid.com
Zidane: „A végsőkig fogunk harcolni” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 37. forduló 2021 MÁJ 16 (vasárnap) 18:30 Nuevo San Mamés 0-1

A spanyol bajnokság hajrájában fontos győzelemmel lett gazdagabb a Real Madrid, bár az Atlético győzelmével az utolsó fordulóra maradt a bajnokavatás kérdése. Zidane gondolatai a Bilbao elleni győzelem után:

Harc a végsőkig
„A győzelem érdekel csak most. Még mindig harcban vagyunk a bajnoki címért, és mindent bele fogunk adni egészen az utolsó percig. Elégedett vagyok a mai teljesítményünkkel, nagyon jó meccs volt. Még mindig életben vagyunk, és a végsőkig harcolunk majd”.

Az utolsó játéknapra maradt a döntés
„Nagyon nehéz volt, de még mindig harcolhatunk a bajnokságért. A Real Madrid korábban már el is veszített két bajnoki címet az utolsó fordulóban, most megpróbáljuk majd megnyerni. Minden tőlünk telhetőt bele fogunk adni annak érdekében, hogy megnyerhessük a bajnokságot”.

Elmaradt büntető Morcillo kezezésénél
„Már beszéltem erről korábban. A játékvezető is végzi a munkáját, és igyekszik a tőle telhető legjobban tenni azt, ennyi az egész. Mindenkinek megvan a saját munkája. Azt mondták nekem, hogy volt kezezés, de mindegy”.

Búcsú a játékosoktól
„Hazugság, hogy azt mondtam a játékosaimnak, hogy távozol. Miért mondanék nekik ilyet? Csak a bajnokság és a szezon vége foglalkoztat. Ami pedig a többit illeti, meglátjuk majd, hogy mi lesz a szezon végeztével”.

Nacho
„Abszolút nem kérdés, hogy innen kéne befejeznie majd a pályafutását. Lenyűgöző teljesítményt nyújt a pályán. Mindent belead már hosszú ideje, és megérdemelten van a csapatban”.

Hazard
„Semmi gond nincs vele, most épp mások játszottak. Mindig meg kell neveznem a kezdőcsapat névsorát, ennyi az egész. Itt van velünk, és a munkájával ő is kiveszi a részét mindenből. A kezdő összeállítása pedig az én feladatom minden meccsen”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend