Fejléc kép
Fórumajánló
Hivatalos: Íme a spanyol bajnokság utolsó játéknapjának frissített kezdőrúgásai
2021-05-17 10:00 d.gergo laliga.es
Hivatalos: Íme a spanyol bajnokság utolsó játéknapjának frissített kezdőrúgásai Spanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 38. forduló 2021 MÁJ 22 (szombat) 18:00 Estadio Alfredo Di Stéfano 2-1

A LaLiga kihirdette a spanyol labdarúgó bajnokság 38. fordulójának frissített kezdőrúgásait, többek közt a Real Madrid – Villarreal mérkőzés is átütemezésre került.

A spanyol bajnokság utolsó játéknapján az eredeti, május 23-i dátum helyett május 22-én, szombaton kora este 18:00-s kezdéssel csap majd össze a Real Madrid és a Villarreal a Di Stéfano stadionban. A Villarreal számára kifejezetten jó döntés született a mérkőzés átütemezésével, hiszen május 26-án, szerdán este nekik az Európa Liga döntőjében van jelenésük a Manchester United ellen, így egy nappal több pihenés és felkészülési idő áll majd Unai Emery csapatának rendelkezésére a létfontosságú finálé előtt.

A bajnoki címért szintén harcban lévő, és jelenleg esélyesebb Atlético Madrid ezzel párhuzamosan a Valladolid otthonában lép majd pályára. Szintén ezzel egy időben játszik majd egymás ellen az Eibar és a Barcelona, igaz a katalánok tegnapi veresége miatt ez a mérkőzés a bajnoki cím szempontjából már nem bír különösebb jelentőséggel.

A forduló összes hivatalos kezdőrúgását a lenti beágyazott képen találjátok:

A 38. játéknap kezdőrúgásai!

Teljes menetrend