Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-05-20 10:13 ___Samy___ managingmadrid.com
Varane bevethető lesz a Vilarreal ellen Spanyol Bajnokság

A Real Madrid francia védője tegnap már teljes értékű munkát végzett az edzésen, így készen áll a játékra a Villarreal ellen.

Szombaton a Real Madrid a Villarreal csapatát fogadja a spanyol bajnokság utolsó, 38. fordulójában. Ebben a fordulóban dől el a bajnoki cím sorsa. Ha az Atletico Madrid pontokat veszít, miközben a Real Madrid nyer, ismét a Blancók a bajnokok. Azonban ha az Atleti nyer, ők fognak ünnepelni.

Eder Militao és Nacho már hetek óta betonfalat alkotnak a védelem közepén, így Varane nem biztos, hogy automatikusan visszakerül a kezdőbe. Még akkor sem, ha tökéletes állapotban van.

Talán ez lehet a francia utolsó meccse a Real Madrdinál, legalábbis ha mindkét fél úgy dönt idén nyáron, hogy elköszönnek egymástól. Varane nem igazán akarja meghosszabbítani jelenlegi, 2022-ig tartó szerződését. Mivel így januártól szabadon tárgyalhat bárkivel, a Real Madridnak idén nyáron pénzzé kell őt tennie. Kérőkben természetesen nincs hiány, az egyik legnagyobb érdeklődő a Manchester United.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend