Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-05-22 23:54 e.gergo realmadrid.com
Casemiro: „Mindent beleadtunk, ahogy ez a címer megköveteli tőlünk” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 38. forduló 2021 MÁJ 22 (szombat) 18:00 Estadio Alfredo Di Stéfano 2-1

A spanyol pontvadászat utolsó fordulójában a Real Madrid legyőzte a vendég Villarreal csapatát, a lefújás után a hazaiak közül Casemiro is értékelte a szezont és az esti meccs történéseit:

„Meg kellett nyernünk a meccset, aztán megnézni, hogy mit játszott az Atlético a Valladolid ellen. Nyertek és elvégezték a munkájukat. Gratulálnunk kell nekik, megnyerték a spanyol bajnokságot. Mindenkinek jár a gratuláció”.

„Természetesen odafigyeltünk arra, hogy mi megy máshol, de saját magunkra összpontosítottunk. Keményen harcoltunk, és akkor is keményen dolgoztunk, amikor vesztésre álltunk és az Atlético vezetett. Mindent beleadtunk, ahogy ez a címer megköveteli tőlünk. Megtettük amit meg kellett tennünk; a célunk az volt, hogy megnyerjük a meccset”.

A szezon értékelése
„Tőbb, mint hatvan sérülésünk volt, kemény éven vagyunk túl, itt volt a COVID is… Egy meccsre voltunk a Bajnokok Ligája döntőjétől, és az utolsó fordulóban is harcoltunk a bajnoki címért. A címerünk azt követeli tőlünk, hogy nyerjünk dolgokat. Minden játékos büszke, ezt az évet a kemény munka és a harc jellemezte. Nagyon nehéz év volt ez a számunkra”.

„Az a bajnok a végén, aki a legtöbb meccset nyeri meg. Az Atlético-nak ez sikerült, és gratulálnunk kell nekik. Nem kereshetünk kifogásokat. A Real Madrid soha nem keres kifogásokat. Ha több pontot szereztek a végén, akkor jár nekik a gratuláció”.

Nehéz meccs
„Egy nagyon jó Villarreal ellen játszottunk. Ott lesznek az Európa Liga döntőjében, és sok szerencsét kívánok nekik. A tabella éléhez is közel voltak a bajnokságban, tudtuk hogy nehéz meccsünk lesz. De elvégeztük a feladatunkat, és megnyertük a mérkőzést”.

Zidane és Ramos jövője
„Az elnököt kell erről megkérdeznetek. A csapat edzője és a csapat kapitánya is fontos személy, mindketten a klub ikonjai, de ez nem az én döntésem”.

Igazolások
„Mindig szükség van a változtatásra, különösképp akkor, ha nem nyer trófeát a csapatod. De szerintem keményen dolgoztunk és jó munkát végeztünk. A Real Madridnak mindig nyernie kell, mindent bele kell adnunk és jól kell játszanunk”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend