Madridom.hu
Fórumajánló
Gareth Bale a jövőjéről: “Tudom mit csinálok, de káoszt okoznék, ha most elmondanám”
2021-05-25 11:53 ___Samy___ managingmadrid.com
Gareth Bale a jövőjéről: “Tudom mit csinálok, de káoszt okoznék, ha most elmondanám” Nyilatkozatok

Gareth Bale a kispadról beállva lőtt két gólt a Leicester City ellen a Premier League utolsó fordulójában, ezt követően pedig válaszolt egy néhány kérdésre, többek között arra is, hogy hol fog játszani jövőre.

“Tudom mit csinálok, de káoszt okoznék, ha most elmondanám”, mondta Bale a mérkőzés utáni interjújában.

A bejelentés valószínűleg az Európa-bajnokság után fog megtörténni, ezzel megakadályozva, hogy bármilyen zavaró tényező érje hazája válogatottját a torna közben. Azonban még hamarabb is tisztázódhat a dolog, ha a Tottenham és a Real Madrid is bejelenti, hogy kik lesznek az edzők a következő idénytől.

Bale-nek nem volt rossz idénye Londonban; 16 gólt lőtt és 4 gólpasszt osztott ki, ha minden sorozatot figyelembe veszünk. A bajnokságban a harmadik helyen végzett a lövés/gól statisztikát tekintve.

Viszont nehéz lenne elképzelni azt, hogy a Real Madridnál is hasonló benyomást tegyen. A LaLigában sokkal kevesebb hely áll a rendelkezésre, és még nagyobb harc van a játékidőért. Ennek ellenére nehéz megjósolni bármit is egészen mindaddig, amíg nem tudjuk kik fognak a csapatok kispadjain ülni a következő szezonban.

Teljes menetrend