Fejléc kép
Fórumajánló
Benzema: “Tökéletesen megy a beilleszkedés a válogatottba”
2021-05-31 12:07 d.gergo managingmadrid.com
Benzema: “Tökéletesen megy a beilleszkedés a válogatottba” Nyilatkozatok

A Real Madrid francia csatára, Karim Benzema a francia válogatott edzőtáborában állt a sajtó rendelkezésére, ahol beszélt többek közt a Real Madrid vezetőedzőjének távozásáról is.

Zidane
“Zidane egy nagyszerű edző, és mint ember, tökéletes. Remek személyiség. Csalódott vagyok, hogy távozik, de az élet megy tovább”.

Mbappé
“Nem szeretem az összehasonlításokat, de Mbappé fiatal és zseniális játékos. Volt lehetőségem együtt dolgozni vele, egyérintőztünk az edzésen. Sebességet ad a csapatnak, és ravasz a tizenhatoson belül. Nagyon-nagyon jó játékos”.

Visszatérés a válogatottba
“Nagyon boldoggá tesz, hogy itt lehetek újra a francia válogatottal, nagyszerűen mennek a dolgok. Tökéletesen megy a beilleszkedés, jól játszunk a pályán, ahogy szeretem. Alig várom, hogy elkezdődjenek a mérkőzések. Nyugodt a csapat, megnyerték a Világbajnokságot, és érzem hogy győztesek vannak itt. Csak nemrég kezdtem el az edzést, és nagyon magas szinten pörögnek itt a dolgok. Jól kijövök mindenkivel, bár eleinte Varane-al töltöttem több időt. Nagyszerűen megy minden”.

A visszatérés okai
“Soha nem adtam fel a hitemet. Ha úgy lett volna, most nem lennék itt. Csalódott voltam, mentálisan megviselt, hogy nem lehettem válogatott. Sok akadály volt előttem, ez a pályafutásom része lett. De folyamatosan harcoltam. Ezért kell az embernek ragaszkodnia a reményhez, hogy visszatérhet. Meglett a jutalma végül”.

Teljes menetrend