Madridom.hu
Fórumajánló
Hivatalos közlemény: Lucas Vázquez
2021-06-03 13:16 d.gergo realmadrid.com
Hivatalos közlemény: Lucas Vázquez Hivatalos bejelentés

A Real Madrid hivatalos közlemény formájában tájékoztatja követőit, hogy sikeresen megállapodott Lucas Vázquez szerződéshosszabbítása kapcsán a játékossal.

A sokoldalú madridista eddigi szerződése idén nyáron, június 30-án járt volna le, de az új kontraktus aláírásával a játékos 2024. júniusig elköteleződött a spanyol fővárosi alakulathoz. A játékos idén nyáron, július elsején tölti be 30. életévét, a Real Madrid csapatával pedig eddig összesen tizenkét trófeát nyert: 3 Bajnokok Ligája, 3 Klubvilágbajnoki cím, 2 Európai Szuperkupa, 2 bajnoki cím és 2 Spanyol Szuperkupa.

A játékos 2007-ben csatlakozott a Real Madrid utánpótlás csapatához, a Juvenil C korosztályos egyesület keretét erősítve. Ezután a Juvenil B és a Juvenil A jött, majd a Real Madrid C és a Real Madrid Castilla, ahol 3 szezont töltött el. Egy évet az Espanyol csapatában szerepelt kölcsönben, a felnőtt csapatban pedig 2015. szeptember 12-én debütálhatott, egy Cornellá elleni mérkőzésen. Néhány hónappal ugorjunk előre, és Lucas Vázquez az ujján pörgeti a labdát, miközben sétál a tizenegyes ponthoz a milánói Bajnokok Ligája fináléban, ahol a csapat meg is nyerte történelmének 11. BEK/BL trófeáját.

Lucas Vázquez 240 mérkőzés játszott eddig a Real Madrid első számú csapatának színeiben, és 26 gólt szerzett. Meccsei a következő versenysorozatokból jöttek össze: bajnokság (164), Bajnokok Ligája (45), Copa del Rey (19), Klubvilágbajnokság (6), Európai Szuperkupa (3) és Spanyol Szuperkupa (3).

Teljes menetrend