Madridom.hu
Fórumajánló
Hazard: “Komplikált szezonon vagyok túl”
2021-06-04 10:56 d.gergo managingmadrid.comrtbf.be
Hazard: “Komplikált szezonon vagyok túl” Nyilatkozatok

A Real Madrid belga támadója, Eden Hazard a belga RTBF televíziós csatornának adott interjút, melyben a közelgő Európa-bajnokságon kívül szó esett a Real Madrid új edzőjéről is.

“Madridban mindenki tudja, hogy mit adott Ancelotti a klubnak a múltban. Megnyerte a Bajnokok Ligáját ezzel a csapattal, és sok játékost ismer. Tudjuk, hogy egy tapasztalt edző, aki ismeri a várost és a szurkolótábort. Szerintem nagyszerű dolgokat érhetünk el együtt”.

Bár Ancelotti és Hazard még nem dolgoztak együtt, Hazard optimista: “Bár személyesen nem ismerem őt, de hallottam, hogy Ancelotti nagyon barátságos ember, aki csak nyerni akar. Ezt akarjuk mindannyian, és most lehetőségünk lesz a közös munkára. Ez jó lesz nekem”.

Hazard ott lehet a Real Madrid eladható játékosai között a nyáron, de elég valószínűtlen, hogy bejelentkezik érte majd bárki. A játékos úgy gondolja, hogy képes lesz megfordítani a helyzetet: “Komplikált szezonon vagyok túl, ami az személyes dolgokat illeti. Most az Európa-bajnokságra kell gondolnom, jót fog tenni nekem a környezetváltozás. Vissza kell szoknom a pályára, labdába kell érnem. Aztán arra kell törekednem, hogy tökéletes állapotban várjam a következő szezont”.

A belga támadó Zidane távozásáról is szót ejtett az interjú során: “A legjobb dolog volt közel lenni hozzá minden nap, mint a Real Madrid edzője. Nincsen jobb annál, mint amikor a példaképedtől tanulhatsz az edzéseken”,

Teljes menetrend