Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-06-30 20:04 ___Samy___ marca.com
Ancelotti erősítésre számít az elkövetkezendő hetekben Edzés

Nyolc Real Madrid játékos vett részt az idei Európa-bajnokságon, közülük pedig már csak ketten maradtak versenyben hazájuk válogatottjával. Nekik július 19-én kell visszatérniük Madridba, aminek Ancelotti nagyon fog örülni.

Karim Benzema, Raphael Varane, Luka Modric, Toni Kroos, David Alaba és Gareth Bale egyaránt kiestek már a nyolcaddöntők során, így három hét pihenés vár rájuk az előszezon előtt, ami hivatalosan július 5-én veszi kezdetét.

Mivel ezen a nyáron több válogatott torna is van, így Carlo Ancelotti elég foghíjas kerettel kezdheti meg ismét a munkát a Real Madridnál. Ha nem lenne elég neki, hogy Európa-bajnokság van idén nyáron, ezzel párhuzamosan Dél-Amerikában a Copa America zajlik, majd július második felében elstartol az olimpia is. Habár számos ember tér vissza viszonylag korán a keretbe, többen még jelenleg is a tornákon szerepelnek vagy fognak szerepelni.

Thibaut Courtois és Eden Hazard még legalább péntekig részt vesznek az EB-n, amikor Belgium Olaszországgal néz majd farkasszemet. Emellett még versenyben van Casemiro, Vinícius Jr. és Fede Valverde csapata is a Copa Americán, az olimpiára pedig Marco Asensio, Dani Ceballos és Jesus Vallejo fog majd elutazni, de lehet Rodrygo is helyet kap az utazó brazil keretben.

Ami a lényeg, hogy a Real Madrid több játékosa is – akárcsak több más spanyol csapatnál – egy héttel a bajnoki rajt kezdete előtt még válogatott tornán vehetnek részt.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend