Fejléc kép
Fórumajánló
Ancelotti Richarlison felől érdeklődik
2021-07-07 18:25 ___Samy___ as.com
Ancelotti Richarlison felől érdeklődik Átigazolási hírek

A hírek szerint Carlo Ancelotti felvette a kapcsolatot korábbi játékosával egy esetleges átigazolás kapcsán. Az olasz szakember még az Evertonnál dolgozott együtt a brazil csatárral.

Egy új név jelent meg a Real Madriddal szóbahozott játékosok listáján: az Everton 24 éves csatára, Richarlison. Míg a nagy közönség inkább Mbappé felé fordítja a figyelmét, addig Ancelotti megpróbálja a Real Madridhoz csábítani a brazil csatárt, írja a Goal. A forrás szerint az olasz edző nagyon szívesen dolgozna ismét együtt a brazil játékossal, akit az elmúlt két idényben edzett.

Mivel Richarlison jelenleg a Copa America miatt elfoglalt, ezért Ancelotti kapcsolatfelvétele csak egy fesztelen, baráti csevejig jutott, de ez a következő hetekben könnyen egy hivatalos ajánlattá válhat.

A 24 éves játékos nem kifejezetten ék, sokkal inkább szeret egy csatár mögött vagy mellett játszani, aki az Evertonnál Dominic Calvert-Lewin volt. Egyébként ő róla is cikkeztek korábban, hogy Ancelottival együtt ő is a Real Madridhoz igazol.

Richarlison mióta 2018-ban a Watfordttól az Evertonhoz igazolt, még jobb játékossá vált. A Transfermarkt adatai szerint a piaci értéke 25 millió euróról 55 millióra nőtt. Az elmúlt 3 évben 119 mérkőzésen lépett pályára, melyeken 42 gólt szerzett és 9 gólpasszt osztott ki.

Calvert-Lewin és a korábbi madridista, James Rodríguez mellett Richarlison alkotta az Everton támadóhármasát, amely a tavalyi idény korai szakaszában nem kis meglepetést tudott okozni. Habár a szezon folytatásában visszaesett a jó formájuk, és csak a csalódást keltő 10. helyen végeztek.

A Goal még azt is megemlíti, hogy az átigazolási összeg még nem ismert, azonban ha figyelembe vesszük, hogy a játékos szerződése 2024. júniusában jár le, akkor biztos nem fognak tőle aprópénzért megválni. Ezenkívül a brazilnak olyanokkal kellene versenyeznie a kezdőcsapatba kerülésért, mint Vinícius Jr., Eden Hazard, Gareth Bale, Rodrygo és Lucas Vázquez, és akkor még nem is beszéltünk a kezdőcsapatból kirobbanthatatlan Karim Benzemáról.

Teljes menetrend