Madridom.hu
Fórumajánló
Bale visszavonul a klubfutballtól 2022-ben, de a válogatottságot nem mondja le
2021-07-07 17:52 ___Samy___ marca.com
Bale visszavonul a klubfutballtól 2022-ben, de a válogatottságot nem mondja le Nemzeti válogatott

A hírek szerint Gareth Bale mégse most, hanem majd jövőre szeretne visszavonulni a klubfutballtól, miután kitöltötte a szerződését a Real Madridnál. Azonban a 2022-es katari világbajnokságig még szeretne a válogatott játékosa maradni.

Nem fogja tehát a walesi támadó a 2021/22-es idény végén azonnal szögre akasztani a csukát, hiszen minden bizonnyal ott lesz hazája válogatottjával a jövő évi világbajnokságon. Ezt a hírt egyébként először a Mirror hozta nyilvánosságra. Szerintük a július 16-án 32. életévét ünneplő játékos még kitölti szerződésének utolsó évét a Real Madridnál, már ha Ancelotti számít rá.

Bale jelenleg a vakációját tölti, mivel neki még nem kellett csatlakoznia a csapathoz az Európa-bajnokság miatt. A szélső, aki tavaly a Tottenham csapatánál volt kölcsönben, azt mondta a családjának és a barátainak, hogy nem akar új csapatba menni miután lejárt a szerződése. Helyette inkább a VB-re koncentrálna.

A játékos szerződése egyébként 2022. június 30-ig szól, a katari világbajnokság pedig 2022. november 21-én veszi kezdetét és december 18-ig tart majd.

Teljes menetrend