Fejléc kép
Fórumajánló
Marcelo: “Megtiszteltetés és egyben óriási felelősség a világ legnagyobb klubjának a kapitánya lenni”
2021-07-11 12:01 ___Samy___ realmadrid.com
Marcelo: “Megtiszteltetés és egyben óriási felelősség a világ legnagyobb klubjának a kapitánya lenni” Nyilatkozatok

Sergio Ramos távozása után Marcelo következik a sorban, így a következő szezontól a tizenhatodik idényére készülő brazil balbekk lesz a csapat első számú kapitánya. Marcelo az örömét fejezte ki ezzel kapcsolatban a klub hivatalos oldalával készített interjú során.

“Megtisztetetés és egyben óriási felelősség a világ legnagyobb klubjának a kapitánya lenni. Rendkívül szerencsés vagyok”, mondta Marcelo.

“Mikor a Real Madrid játékosa vagy, minden nap vágyakkal tele ébredsz és ez csak növekszik minden szezon után. Régóta játszom már itt, de a vágy még mindig jelen van és növekszik. Nagyon várom az új szezon kezdetét.”

Az álmok

“Minden idényben tanulok valami újat, mindig van valami újdonság. Most még izgatottabb vagyok, mert ebben az idényben én leszek a Real Madrid kapitánya. Számomra ez egy valóra vált álom, és úgy hiszem, hogy mindent megtettem azért, hogy ilyen hosszú ideig itt lehessek.”

Felelősség és motiváció

“Mindig is próbáltam hozni egy kicsit a lelkesedésemből és felelősséget vállaltam, hogy segítsek a fiataloknak és azoknak, akik már régóta itt vannak. A támogatást mindig szívesen vesszük.”

“Az előszezon mindig egyfajta futball és erőnléti edzés keveréke és már az első naptól kezdve nagy odafigyelést igényel. Jól dolgozunk, várjuk a kemény edzéseket és, hogy lejátsszuk az első meccsünket. Jól érezzük magunkat és mindannyian boldogok vagyunk. Mindenünk megvan ahhoz, hogy sikeresek legyünk.”

Gondolatok a szezon előtt

“Tudjuk, hogy nagyon nehéz úgy végig vinni egy idényt, hogy nem nyerünk semmit, de az idény végéig harcolni fogunk. Biztos vagyok benne, hogy nyerni fogunk valamit. Boldogok vagyunk, még mindig vannak játékosaink, akiket a válogatottól és a nyaralásról várunk vissza, de nagyon motiváltak leszünk a szezon kezdetére.”

Ancelotti

“Minden edzésen tanulunk tőle valamit és mindig beszélget velünk. Nagy öröm vele és a stábjával újra együtt edzeni.”

A fiatalok tanítása

“Nem mondanám, hogy dolgokat tanítok nekik, csupán próbálok segíteni nekik azokban a dolgokban, amiket korábban még nem tapasztaltak: dolgokat az edzéseken, a labda irányítása, figyelés az edzőre, jobban tisztában leni azzal, amit az erőnléti edző szeretne…Általános dolgok, mint ezek, mert tudjuk, hogy mindannyian minőségi játékosok. Futballistaként korlátozott mennyiségű futball van bennünk, de az nagyon intenzív. Fontos, hogy minden nap tanuljunk.”

Teljes menetrend