Fejléc kép
Fórumajánló
Varane hamarosan távozik
2021-07-26 18:06 ___Samy___ managingmadrid.com
Varane hamarosan távozik Átigazolási hírek

Még egy néhány apróbb részletet egyeztet a két klub, de az átigazolás bejelentése hamarosan megtörténik.

A Real Madrid és a Manchester United már majdnem készen áll a hivatalos bejelentésre, mely szerint Raphael Varane távozik a spanyol fővárosből és Manchesterbe költözik. A francia játékos 10 év után hagyja el a Blancókat, akiért 50 millió euró üti majd korábbi klubja markát, ő maga pedig egy 5 éves szerződést fog aláírni.

Több közeli forrás, köztük Fabrizio Romano is megerősíti ezeket a híreket, sőt, szerinte a bejelentés csupán órák vagy napok kérdése.

A Real Madrid tehát úgy döntött, hogy megválik a védelmének egyik oszlopos tagjától, mivel Varane nem volt hajlandó meghosszabbítani a jövő nyáron lejáró szerződését. Mivel Perezék nem szerették volna azt, hogy a játékos ingyen távozzon, így kénytelenek voltak idén nyáron az eladása mellett dönteni.

Varane megkérdőjelezhetetlen tagja volt a kezdőcsapatnak éveken át, és a csapat kapitányainak egyike volt. Egyre inkább nyilvánvalóvá válik, hogy a Real Madrid nem fog új játékos igazolni a megüresedett helyére, így Alaba, Nacho, Militao és Vallejo/Chust/Gila jelenti majd a 4 opciót a védelem közepére Ancelotti számára a következő idényben.

Teljes menetrend