Fejléc kép
Fórumajánló
Valverde bosszúja
2021-08-02 18:29 ___Samy___ marca.com
Valverde bosszúja Egyéb hírek

Fede Valverde tavalyi idénye nem volt olyan kiemelkedő, idén pedig ezen szeretne változtatni.

Az uruguayi játékos július 4-én még Copa America mérkőzést játszott, 27-én pedig már Madridban edzett. Ezzel a keret játékosai közül neki volt az egyik legrövidebb a nyári vakáció. Összehasonlításképp, honfitársa, Luis Suarez szintén július 4-én lépett pályára legutóbb, de ő ma kezdte el az edzéseket az Atletico Madriddal.

Valverde szeretett volna visszatérni minél előbb Madridba, és szeretné a lehető leghamarabb elfelejteni a tavalyi idényét. Tisztában van vele, hogy hosszú utat kell megtennie ahhoz, hogy Ancelotti csapatába bekerüljön, de nagyon bízik benne, hogy a következő idényben sikerül szintet lépnie.

Míg Martin Ödegaard kételkedik a helyzetében, addig Fede Valverde csakis arra összpontosít, hogy kiharcolja a helyét a kezdőcsapatban, és megbontsa a megbízható és évekig nyúzott Luka Modric, Toni Kroos és Casemiro fémjelezte középpályát.

Valverde a tavalyi idényben összesen 19 mérkőzést hagyott ki. Ebből öt találkozót koronavírus miatt kellett mellőznie a szezon végén, de a legnagyobb problémát a novemberi, januári és februári sérülései okozták.

Az még várat magára, hogy Ancelottinak milyen tervei vannak az uruguayi középpályással kapcsolatban. Az olasz edző nagy intenzitással és energiával szeretne játszani, ami azt sugallja, hogy Valverde tökéletesen beleillene ebbe az elképzelésbe.

Teljes menetrend