Madridom.hu
Fórumajánló
A Betis szeretné kölcsönvenni Jesus Vallejót
2021-08-06 10:06 ___Samy___ managingmadrid.com
A Betis szeretné kölcsönvenni Jesus Vallejót Átigazolási hírek

A La Razon szerint a Real Betis folyamatosan figyelemmel kíséri Jesus Vallejo helyzetét és szívesen kölcsönvennék a 24 éves játékost a Real Madridtól.

A Betis már elveszítette egy rutinos védőjét, Aissa Mandit idén nyáron, de szó van a brazil középhátvéd, Sidnei távozásáról is. Ha utóbbi is távozik, csak Marc Bartra és Victor Ruiz maradna középhátvéd a felnőtt csapat keretében. A sevillaiak jelenleg is érdeklődnek a Torino brazil bekkje, Lyanco felől, de szeretnék még mellé Vallejót is megszerezni kölcsönben.

A Real Madrid védelmének közepe eléggé hiányos lett, miután Sergio Ramos és Raphael Varane is távozott Madridból. A klub vezetése jelenleg nem szeretne új középhátvédet igazolni, de szívesen neveznék a következő idényre Victor Chustot vagy Mario Gilát. Ha Vallejót nem sikerül eladni vagy kölcsönadni, akkor ő lesz a negyedik számú opció, ezzel a két fiatal pedig maradna a Castillában.

Ahogy a legtöbb átigazolási tevékenységnél idén nyáron, Vallejo esetében is el kell dőlnie egy dominónak, hogy a jövőjére megoldást találjanak.

Teljes menetrend