Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-08-18 14:20 ___Samy___ managingmadrid.com
Közel az egyezség a Real Madrid és az Arsenal között Átigazolási hírek

Martin Ödegaard hamarosan ismét az Arsenal játékosa lesz, ezúttal végleg, állítja az Athletic UK munkatársa, David Ornstein.

Ornstein a minap arról számolt be, hogy hamarosan megszületik a megállapodás, legalábbis mindhárom fél ezt szorgalmazza. Az átigazolási összeg 35 millió euró körül lesz majd.

Mivel tegnap Ödegaard már nem is edzett a többiekkel Madridban, ebből Ornstein arra következtetett, hogy a norvég középpályás hétvégén már a Chelsea ellen léphet pályára, az Arsenal színeiben. Ugyanakkor elismeri, hogy van még mit tenni az átigazolás lezárulásáig.

Ha mindez igaz, akkor Ödegaard ideje a Real Madridban hamar a végéhez ért. 2015-ös érkezése óta számos alkalommal adta őt kölcsön a klub. Minden sorozatot figyelembe véve csupán csak 11 alkalommal húzta magára a habfehér szerelést, ennek a nagy többsége pedig a Sociedadból való visszaérkezését követően született a tavalyi idényben.

Ezt követően Martin egy fél évet töltött el Londoban az Arsenalnál, akik most úgy néz ki, hogy végleg visszaveszik őt a Real Madridtól.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend