Madridom.hu
Fórumajánló
Ancelotti: “Jó munkát végeztünk a második félidőben”
2021-08-29 10:48 ___Samy___ realmadrid.com
Ancelotti: “Jó munkát végeztünk a második félidőben” Spanyol Bajnokság

Alább Carlo Ancelotti értékelését olvashatjátok a Real Betis ellenében aratott 1-0-ás bajnoki győzelmet követően.

“Összességében jól irányítottuk a mérkőzést, de az első félidőben hiányzott az intenzitás a védekezésben. A második félidőben jó munkát végeztünk, mert sokkal többet szereztük vissza a labdát a nyomásgyakorlással és még intenzívebben játszottunk.”

“Az első félidőben a mérkőzés az irányításunk alatt állt, de sokkal intenzívebben kellett volna teljesítenünk. Még sok dologban kell fejlődnünk, de a dolgok idáig pozitívak. Szokatlan előszezonunk volt, mivel sok játékos később tért vissza, de elégedett vagyok. A mérkőzés korai szakaszában a csapat meglehetősen direkten játszott, de védekezésben nagyobb intenzitást kellett mutatnunk.”

Benzema

“A játék az első félidőben kiegyenlítettebb volt, mint a másodikban. Benzema szenvedett, mert nagyon mélyen vissza kellett lépnie, de végtére, ő jelentette a különbséget. Fantasztikus gólpasszt adott Carvajalnak és megnyertük a mérkőzést.”

Válogatott szünet

“Mindig voltak válogatott mérkőzések, de ez a szünet most azt jelenteni, hogy a játékosok szombat reggel érkeznek majd vissza, és nem hiszem, hogy aznap este ők játszani fognak. Remélem erre megoldást fognak találni, mert nem csak nekünk, hanem számos más klubnak is gondot jelent. Nincs időnk a legjobb csapatot kiállítani.”

Alaba

“Azt hiszem sokkal több esély van arra, hogy középhátvédként játsszon, mint szélsővédőként.”

Mbappé

“Beszéljünk inkább a játékól, mert a többi a klub dolga, akik dolgoznak rajta. Nem ismerem a részleteket ebben a szakaszban.”

Teljes menetrend