Madridom.hu
Fórumajánló
Carvajal: “Ez egy fontos győzelem, ami segít megnyugtatni minket”
2021-08-29 11:25 ___Samy___ realmadrid.com
Carvajal: “Ez egy fontos győzelem, ami segít megnyugtatni minket” Spanyol Bajnokság

A Real Madrid megszerzete mindhárom pontot a Benitio Villamarínban, a lefújást követően pedig a mérkőzés egyetlen gólszerzője, Dani Carvajal és Casemiro állt a mikrofonok elé.

Carvajal

“Nagyon erősen kezdtünk az első percekben, de aztán a csapat elkezdett egyre nagyobb helyeket hagyni a vonalak között és a Betis nagy nyomás alá helyezett minket. Ma az volt a fő célunk, hogy dolgozzunk a védekezésen és kapott gól nélkül hozzuk le a mérkőzést, és ezt sikerült is megtennünk. Megszereztük a gólt, amire szükségünk volt és szereztünk egy fontos győzelmet, amivel nyugodt lelkiállapotban mehetünk el a válogatott szünetre.”

“Félidőben az edző eszközölt egy néhány taktikai korrigálást, ami segített nekünk gondot okozni a Betisnek és növelte az intenzitásunkat a nyomásgyakorlásnál, amivel sikerült fentebb visszaszereznünk a labdát. Sok minőségi játékos van itt, ez nyilvánvaló. Miguel volt ma soron és nagyszerű munkát végzett.”

A gólöröme

“Ez abból adódott, hogy az utóbbi időben személyes szempontból nehéz dolgom volt. Felszínre került mindaz a harag és kemény munka, amit abba fektettem bele, hogy visszatérjek. Szeretném a gólt a feleségemnek és a fiamnak ajánlani, és remélem, hogy ez egy jó sorozat kezdetét jelenti.”

“Szeretném ezt a formát fenttartani. Már régóta nem éreztem ilyen jól magam. Most a válogatott szünettel pihenhetünk egy kicsit és feltölthetjük az akksit.”

Mbappé

“Ahogy az edző mondta egy néhány nappal ezelőtt, bármelyik érkező, aki erősíteni tudja a keretet, az pozitív. Meglátjuk, hogy erősíteni tud-e minket, mert ő egy nagyszerű játékos.”

Casemiro

“Mindig nagyon nehéz itt játszani, a kulcs a kollektív erőfeszítés volt. Gratulálnunk kell nekik, minden tőlünk telhetőt beleadtunk. Jól kezdtünk az első tíz percben, aztán ők kezdték el irányítani a mérkőzést, de nem sikerült sok helyzetet kialakítaniuk és ez létfontosságú.”

“A Betis ellen játszani mindig nehéz, mert minőségi játékosaik vannak. Ugyanebben az irányban kell tovább folytatnunk. Még nagyon sok van hátra a bajnokságból, jól dolgozunk és ez kell ahhoz, hogy címeket nyerj. Ez három nagyon fontos pont volt.”

Carvajal és Benzema

“Már jól ismerjük Karim minőségét, és nagyon örülök Carvajalnak, ez egy szuper befejezés volt.”

Teljes menetrend