Fejléc kép
Fórumajánló
Blanco kezdő lehet a Celta ellen
2021-09-09 11:50 ___Samy___ managingmadrid.com
Blanco kezdő lehet a Celta ellen Spanyol Bajnokság

A fiatal középpályás nagyszerű teljesítménnyel rukkolt elő a spanyol U21-es válogatottban, ami könnyen egy kezdőtagságot érhet vasárnap.

Az AS tegnapi beszámolója szerint a Real Madrid saját nevelésű középpályása minden bizonnyal ott lehet a kezdőcsapatban vasárnap a Celta Vigo ellenében. Mivel Toni Kroos sérült, Valverde és Casemiro pedig a kispadon fognak ülni a válogatott mérkőzéseik miatt, és Luka Modric is még csak most fog visszatérni, ezért Carlo Ancelotti egy nagyon vékony középpályára számíthat.

A Real Madrid szerdán Milánóba utazik, ahol az Inter látja vendégül őket. Ancelottinak így tehát mérlegelnie kell, hogy pihenteti-e a Modric – Casemiro – Valverde sort a hétvégén, vagy sem. Ha előbbi mellett dönt, akkor vasárnap az Isco – Blanco – Camavinga középpályás sor fog kezdeni.

Minden az olasz szakembertől függ majd. Még mindig dönthet úgy, hogy Casemiro és Valverde is kezdő lesz, azonban ez eléggé rizikósnak tűnik, ha figyelembe vesszük, hogy 48 órával a mérkőzés előtt még játszottak hazájuk válogatottjában, majd több órás repülőúttal jutottak vissza Spanyolországba.

Teljes menetrend