Fejléc kép
Fórumajánló
Újra megnyitja kapuit a Santiago Bernabéu stadion
2021-09-09 11:36 d.gergo realmadrid.com
Újra megnyitja kapuit a Santiago Bernabéu stadion Egyéb hírek

Ma reggel ismét rohamozhatták a szurkolók a Real Madrid online és offline jegypénztárait, a Celta Vigo elleni hétvégi bajnokira ma reggel indult meg a jegyértékesítés!

2020. március elsején, az FC Barcelona elleni spanyol bajnoki győzelem volt a Real Madrid utolsó meccse a Santiago Bernabéu stadionban. Abban a hónapban egy 2-0-s katalánok ellen aratott siker után még egy idegenbeli, Betis elleni vereség következett, majd hónapokig tartó kényszerszünet a COVID-19 világjárvány miatt, majd beindult a stadion átépítése, ami miatt a csapat a Di Stéfano stadionban játszott, a járvány miatt helyszíni nézők nélkül. Most, másfél évvel később a foci ismét főszerepet kaphat az azóta nagy megújuláson áteső stadionban, az ellenfél ezúttal a Celta Vigo lesz a spanyol bajnokság negyedik játéknapján.

A Real Madrid szurkolói ma reggeltől vásárolhatnak jegyet a vasárnap esti mérkőzésre. A biztonsági előírásoknak megfelelően a nézőtéren nem lehet egymás mellé szóló jegyeket váltani, a megvásárolható helyek közt letiltott székek szerepelnek a távolságtartás biztosítása érdekében. Madridista kártyával nem rendelkezők csütörtök este 9-től vásárolhatnak a fennmaradó jegyekből.

Teljes menetrend