Fejléc kép
Fórumajánló
Ancelotti: “Megmutattuk, hogy mire vagyunk képesek elől”
2021-09-13 09:16 d.gergo realmadrid.com
Ancelotti: “Megmutattuk, hogy mire vagyunk képesek elől” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 4. forduló 2021 SZEP 12 (vasárnap) 21:00 Estadio Santiago Bernabéu 5-2

Carlo Ancelotti nyilatkozata a Celta Vigo ellen aratott győzelem után:

A védekezésen javítani kell
“A csapat jó támadó adottságokról tett tanúbizonyságot; Benzema, Vinicius, Hazard, és Miguel is, utóbbi remek beadással adott gólpasszt Karimnak. Ahol viszont nem voltunk olyan erősek, az a védekezés szervezettsége, és itt fejlődnünk kell. Ez a hiányosság megnehezítette a dolgunkat, és a szurkolók igazán nagy segítség voltak nekünk ebben a helyzetben. A játékosok nem adták fel, és remek második félidőt produkáltunk”.

Labda nélküli játék
“Megmutattuk, hogy mire vagyunk képesek elől. A védekezésben fejlődnünk kell. Hiányzik néhány kulcsjátékos, mint Alaba és Mendy, de jobban kell segtenünk egymásnak a pályán, amikor nincsen nálunk a labda. A következő mérkőzéseken elkerülhetőek ezek a problémák, ha odafigyelünk erre amikor nem nálunk van a labda”.

Vinicius
“Nagyon jól teljesít. Magas szinten játszik jelenleg. Lenyűgöző adottságai vannak, jól kezdte a szezont és segíti a csapatot a támadások során. Így is kell folytatnia. Nagyon magabiztos jelenleg, és hidegvérrel játszik a kapu előtt is”.

Szurkolók
“Nem láttam Vini ünneplését, de tudom hogy odaszaladt a szrukolókhoz. Igazán kiálltak mellettünk ma a lelátókról, nagyon jó volt a hangulat a Bernabéuban ma este. Ez lesz a világ legjobb stadionja, ebben biztos vagyok. Tizenöt nappal ezelőtt jártam itt utoljára, és akkor lehetetlennek tűnt, hogy most meccset játszhassunk itt. Nagyszerű teljesítményt nyújtottunk, kiváló hangulatban. Ez egy különleges stadion”.

Teljes menetrend