Fejléc kép
Fórumajánló
Fofana álma a Real Madridban játszani
2021-09-13 10:14 ___Samy___ marca.com
Fofana álma a Real Madridban játszani Nyilatkozatok

A Leicester City fiatal védője, Wesley Fofana nemrég kijelentette, hogy egyik nagy álma a Real Madridban játszani.

Fofanát a Premier Leauge-be érkezése óta az európai futball egyik legígéretesebb védőjeként tartják számon. Elmondása szerint egy nap szeretne jó barátja, Eduardo Camavinga nyomdokaiba lépni, és a Real Madridhoz szeretne igazolni.

“Pletykák a Real Madridról? Ez egy nagy megtiszteltetés, a Real Madrid álmaim klubja. Ők a világ legnagyobb klubja és az az álmom, hogy egyszer ott játsszak”, mondta a játékos egy Youtube interjú során.

Fofana ebben az évben már biztos nem fog pályára lépni, ugyanis idén nyáron a Villarreal elleni barátságos mérkőzésen lábtörést szenvedett.

2020 nyarán érkezett a Brendan Rodgers által irányított Leicester Cityhez a Saint-Etiennetől 35 millió euró ellenében, ahol azóta is tündököl.

A 20 éves játékos az elkövetkezendő évek egyik legnagyobb védője lehet Európában, a jelenlegi piaci értéke pedig a Transfermarkt szerint 40 millió euró.

A Real Madrid vezetősége a jövő egyik célpontjaként jelölte meg a francia védőt. Az, hogy maga a játékos ennyire rajong a klubért, később még megkönnyítheti az átigazolását.

Teljes menetrend