Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-09-20 07:41 e.gergo realmadrid.com
Benzema: „Minden játékosnak kijár a dicséret, csapatmunka volt” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 5. forduló 2021 SZEP 19 (vasárnap) 21:00 Estadio de Mestalla 1-2

A Valencia elleni győzelem megszerzése után a csapat góljaiért felelős Karim Benzema és Vinicius Jr. is értékelték a látottakat!

Vinicius Jr.

„Mindig nehéz ebben a stadionban játszani, és ha hátrányba kerül a csapat, az méginkább megnehezíti a dolgot. De nem adtuk fel a munkát. A Real Madrid soha nem adja fel. Az elején nem úgy alakultak a dolgok, ahogyan szerettük volna, de végül sikerült megfordítanunk, és megszereznünk a győzelmet. Mindent beleadtunk, és sikerült jó eredményt elérnünk. Az edző és az egész csapat munkáján múlt ez, mindenki keményen dolgozott. Úgy dolgozunk, mint még eddig soha”.

„A kapott gól után nagyon jól játszottunk, nekem meggyőződésem volt, hogy sikerül majd visszajönnünk a meccsbe. Ezért tudtuk ilyen gyorsan megfordítani. Mindenki összpontosított és ez létfontosságú volt. Hittünk abban, hogy képesek vagyunk rá. Ha az ember meg akarja nyerni a LaLiga-t, az ilyen meccseket hozni kell. Mi vagyunk a Real Madrid, és mindig az utolsó pillanatig próbálkozunk”.

Saját teljesítménye
„A Real Madrid győzelemnek örülök a legjobban. Az egész csapattal elégedett vagyok, önbizalmat adnak nekem és segítenek nekem abban, hogy jól tudjak játszani. Gyakran kapok labdát a társaimtól, hogy sok helyzetet tudjak kialakítani a csapatnak. Szerintem jól játszottunk ma, és megszereztük a győzelmet is, ez a legfontosabb”.

Cserék
„A cserék mindig arra vannak, hogy segítsék a csapatot. Az egész keret arra összpontosít, hogy segítsen ahogy tud, és ez kulcsfontosságú volt ma is. Nagyon örülök neki, hogy lőttem még egy gólt és segíthettem ezzel a csapatot. Most ki kell élveznünk ezt a győzelmet, és pihennünk kell”.

Karim Benzema

„Kemény meccs volt, egy jó csapat ellen játszottunk az ő otthonukban. Mindig nehéz itt jó eredményt elérni. Megérdemeltük a győzelmet és ezt a három fontos pontot. Minden játékosnak kijár a dicséret, azoknak akik kezdtek és azoknak is, akik csereként álltak be, mert sokat segítettek. Csapatmunka volt ez a győzelem”.

„Jól teljesítek, és szeretném így is folytatni. Az a legfontosabb, hogy a góljaink a klubot segítik. Minden mérkőzés egy döntő, és a mait sikerült megnyernünk”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend