Fejléc kép
Fórumajánló
Marco Asensio elégedetlen
2021-09-21 10:13 ___Samy___ managingmadrid.com
Marco Asensio elégedetlen Egyéb hírek

Az elégedetlenség hírét a játékoshoz közel álló emberek szivárogtatták ki az El Laguerónak.

Marco Asensio jelen pillanatban nem boldog. A mallorcai játékos a Valencia elleni mérkőzésen egyetlen percet sem kapott, az Inter ellen pedig csak a 90. percben állt be. Anton Meana a spanyol rádió, az El Laguero munkatársa szerint maga a játékos és a környezete is meglepett és csalódott egyben a kevés játéklehetőség miatt.

A fent megjelölt forrás szerint Asensio idén nyáron is számos ajánlatot kapott más kluboktól, de ő mindenkit elutasított, hiszen a Real Madridban szeretne játszani. Fizikailag 100%-os állapotban van és frusztrált Carlo Ancelotti bizalmának hiánya miatt. Ha a jelenlegi helyzete tovább folytatódik, akkor az olasz szakemberrel folytatott beszélgetés segít majd tisztázni a jövőjét a Real Madridnál. Ez a hét kulcsfontosságú lesz Asensio és a csapat döntései tekintetében.

Még mindig a szezon korai szakaszában járunk, és a rotálás elengedhetetlen. A spanyol középpályás minden bizonnyal kellő lehetőséget fog kapni a bizonyításra, aki még továbbra sem ugrotta meg azt a szintet, amit elvártak a debütáló, 2016/17-es idényét követően. Ha győzni akar ebben a helyzetben, akkor azt jobb ha a pályán teszi meg és nem a sajtónak szivárogtat.

Teljes menetrend