Fejléc kép
Fórumajánló
A Real Madrid megújította a szerződését a Sanitassal
2021-09-22 09:12 ___Samy___ realmadrid.com
A Real Madrid megújította a szerződését a Sanitassal Egyéb hírek

Florentino Perez és Inaki Peralta írta alá a két fél közös szerződés hosszabbítását az elkövetkezendő három évre.

A Real Madrid és a Sanitas a 2023/24-es idényig hosszabbította meg a közös munkát. A hivatalos eseményre az edzőközpontban került sor. Így tehát az egészségügyi szolgáltatásokat nyújtó vállalat a következő három évben is orvosi ellátásokkal látja el a klub minden játékosát.

A Sanitas a kosárlabda és a futballcsapat minden játékosának biztosítja a digitális gyógyászat minden előnyét, beleértve a több, mint 30 egészségügyi szakértővel rendelkező videótanácsadási szolgáltatáshoz való hozzáférést, valamint a létfontosságú jelek mobiltelefonon keresztüli mérését. A vállalat átfogó egészségügyi segítséget nyújt a Real Madridnak, rendelkezésükre bocsájtja a vezető egészségügyi szakembereket, diagnosztikus vizsgálatokat, illetve a főbb technológiai és segítségnyújtási fejlesztéseket, amelyek a vállalatot a sportorvoslás élvonalába helyezik.

A megállapodással kapcsolatban Peralta, a vállalat vezérigazgatója így nyilatkozott: “Nagy megtiszteltetés, hogy a világ legjobb férfi és női játékosai számára digitális gyógyászati szolgáltatásokat nyújthatunk. Mi voltunk a klub hivatalos orvosi ellátója az elmúlt két évtizedben, ezért úgy érezzük, hogy csekély szerepet vállaltunk a Real Madrid ez idő alatt elért sikereiben és azokban, amik még biztosan előttünk állnak.”

Teljes menetrend