Madridom.hu
Fórumajánló
Asensio: “Megmutattam az edzőnek, hogy mire számíthat tőlem”
2021-09-23 10:15 d.gergo realmadrid.com
Asensio: “Megmutattam az edzőnek, hogy mire számíthat tőlem” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 6. forduló 2021 SZEP 22 (szerda) 22:00 Estadio Santiago Bernabéu 6-1

A Mallorca elleni siker után Asensio, Miguel és Rodrygo is értékelték az este történéseit.

Marco Asensio

“Boldog vagyok, lehetőségem volt játszani a meccs elejétől kezdve, és tudtam, hogy ezt ki kell használnom. Nagyon keményen dolgoztam azért, hogy ez a pillanat eljöhessen. Elégedett vagyok a győzelemmel, a gólokkal és azzal, hogy sikerült a győzelmi szériát folytatnunk”.

Mallorca
“Különleges meccs volt ez a számomra. A Mallorca csapata közel áll a szívemhez, hiszen ott kezdtem játszani. Jól kezdték a szezont, és remélem jól teljesítenek az idény hátralévő részében is”.

“Megmutattam az edzőnek, hogy mire számíthat tőlem. Nagy a verseny a kereten belül, és fontos hogy az ember készen álljon, amikor megkapja a lehetőséget, és így is történt az esetemben. Az edző egy olyan poszton próbált ki, amit szerettem, nagyon jól éreztem magam a pályán”.

“Mindannyian keményen dolgoztunk ma. Tisztában voltunk vele, hogy mit kell tennünk. Kitűztük célnak, hogy nagyon jó szezonunk legyen, és folytatni fogjuk azt, amit eddig tettünk”.

“Igazán hiányzott már nekünk, hogy a szurkolók előtt játszhassunk. Nagyon érzelmes pillanat volt ez számomra. Szükségünk van erre a támogatásra, amit a pandémia alatt nem tudtunk megkapni. Nagyon hálás vagyok minden szurkolónak, aki kijött megnézni minket a Bernabéuba. Mind keményen dolgoztunk, és csapatként támadtunk és védekeztünk. Élveztük a meccset, és remélem a szurkolók is élvezték. Látszódnia kell, hogy milyen egységet alkotunk a szurkolókkal”.

Miguel

“A csapat nagyon jól dolgozott a meccs elejétől kezdve, és ez látszódott az eredményjelzőn is. Az edző napokat szánt arra, hogy a védekezésen dolgozzunk, és a csapat nagy intenzitással játszott a mérkőzés elejétől kezdve. Ez segített megnyerni a meccset. Minden utánpótlás játékos arról álmodik, hogy játszhat a Bernabéuban egyszer, és igazán különleges élmény volt számomra. A csapattársaim azt mondták, hogy legyek hű magamhoz és harcoljak a csapat céljaiért”.

Rodrygo

“Soha nem vagyok teljesen elégedett, mindig többet akarok. Keményen dolgozok és edzek minden nap, hogy készen álljak amikor lehetőséget kapok a játékra”.

Teljes menetrend