Fejléc kép
Fórumajánló
Ancelotti: “Még mindig vezetjük a tabellát, ez a fontos”
2021-09-26 08:37 d.gergo realmadrid.com
Ancelotti: “Még mindig vezetjük a tabellát, ez a fontos” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 7. forduló 2021 SZEP 25 (szombat) 21:00 Estadio Santiago Bernabéu 0-0

Ancelotti mérkőzás utáni nyilatkozata a Villarreal elleni döntetlent követően:

“Nem kaptunk gólt, ami pozitívum az elmúlt meccseink után. Ha nem vagy épp a legjobb formádban, akkor nehéz legyőzni a Villarreal-t. Még mindig a tabella élén vagyunk, és e most a fontos. Nem ez volt a szezonunk legjobb teljesítménye, a Villarreal jól tartotta a labdát, de hátul játszottak főleg, szóval nem aggódtam túlságosan. Csalódott voltam, hogy nem sikerült nyomást gyakorolnunk”.

“Nem gondolom, hogy a megközelítésünk rossz lett volna. Nehéz volt a vonalak közt játszani, mert a Villarreal nagyon jól védekezett. Nehéz volt az első félidő, mert nem tudtunk fogást találni a középpályán. A második félidőben jobban tudtunk irányítani, de nem jött egyetlen igazán nagy helyzet sem. Intenzívebben játszottunk, de nem volt könnyű nyomást gyakorolni, mert nagyon gyorsan járatták a labdát”.

Courtois dicsérete
“Szerencsések vagyunk, hogy ilyen kapusunk van, mint Courtois. Nagyszerű munkát végzett, különösen az első félidőben. Militao és Alaba is fantasztikusak voltak”.

“Nem láttam azt az esetet Nacho-nál, ami lehet büntetőt ért volna, szóval nem tudom kommentálni. Nekem úgy tűnt, hogy a tizenhatoson kívül szabálytalankodtak vele szemben, de tovább tudott menni. De nem láttam az esetet, vagy hogy volt-e kontakt”.

Valverde a jobbhátvéd poszton
“Tetszett amit láttam tőle, képes bárhol játszani a pályán. Meglátjuk majd, hogy melyik poszton a legerősebb. Nem hiszem, hogy a jobbhátvéd lenne a legjobb poszt számára, de két szélsővel kezdtünk és így nem kellett a két szélső védőnek annyira előre nyomulnia. Asensio és Modric a vonalak között játszottak mindkét oldalon. Sikerült sok keresztlabdával operálnunk, de a Villarreal védelmében elég magas emberek vannak”.

Modric és Casemiro
“Nem láttam, hogy fáradtak lettek volna. Talán azért tűnt úgy, mert a csapat nehezen tudott nyomást gyakorolni az első 45 percben. De ez nem fáradtság miatt volt, inkább a csapat akaratán, és ezt orvosoltuk a második félidőben. Mindketten igazán jól teljesítettek. Mikor Camavinga beállt, akkor is jól dolgoztak”.

Teljes menetrend