Fejléc kép
Fórumajánló
Courtois: Csalódás, hogy csak döntetlen lett a vége
2021-09-26 08:46 d.gergo realmadrid.com
Courtois: Csalódás, hogy csak döntetlen lett a vége NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 7. forduló 2021 SZEP 25 (szombat) 21:00 Estadio Santiago Bernabéu 0-0

A Villarreal elleni döntetlen után a Real Madrid hálóőre, Thibaut Courtois is nyilatkozott.

“Kicsit keserű szájízzel megyünk haza. Mindig meg akarja nyerni az ember a hazai meccseit, és bármikor pontot hullajtanak a közvetlen riválisok, neked a három pontot kell megszerezned. A Villarreal jó focit játszik. A félidőben sikerült javulnunk, de nem tudtuk ugyanazt az intenzitást hozni, mint amit a Mallorca ellen láttunk a csapattól”.

“Az egy pont csalódást jelent számunkra. Nem volt sok tiszta helyzetünk, míg a Villarreal-nak voltak azért helyzetei. De végül azért sikerült kapott gól nélkül zárnunk, és ez a legfontosabb. Folytatni fogjuk a munkát”.

“Úgy készültünk a meccsre előzetesen, hogy intenzíven kell játszanunk és nem szabad hagynunk, hogy a Villarreal túl sokat birtokolja a labdát. De nagyon jól teljesítettek az első félidőben. A szünet után mi voltunk a jobbak, de nehéz volt elvenni tőlük a labdát, és nehéz volt tiszta helyzeteket kialakítani”.

Nacho büntetőgyanús esete
“Mindenki azt mondja, hogy szabálytalanság történt, de én nem akarok belemenni. A játékvezető hagyta ma, hogy menjen a játék, és nem akart egy ekkora döntést meghozni. Nem tudom, hogy büntető volt-e, de ha a VAR sem hívta fel rá a figyelmet, akkor valószínűleg nem volt az”.

Teljes menetrend