Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-09-29 09:40 e.gergo realmadrid.com
Ancelotti: „Apró részleteken veszett el a meccs” Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - 2. csoportkör 2021 SZEP 28 (kedd) 21:00 Estadio Santiago Bernabéu 1-2

Carlo Ancelotti sajtótájékoztatója a Sheriff Tiraspol elleni vereség után:

Sok helyzet
„Szomorúak vagyunk, mert lehetőségünk lett volna megszerezni a három pontot. A csapat végezte a munkáját, nagy intenzitással és elkötelezettséggel játszottunk. Apró részleteken veszett el a meccs számunkra. Sok helyzetünk volt, és az utolsó harminc méteren teljesíthettünk volna jobban. Nehéz megmagyarázni egy vereséget, miközben ilyen teljesítményt nyújtott a csapat”.

Balszerencse
„Ez egy jó lecke lehet a jövőre nézve. Olyan vereségről beszélünk, amit a csapat nem érdemelt meg, ha megnézzük, hogyan játszottunk. A Sheriff igazán jól védekezett, szorosan álltak hátul. Jó volt az összjáték részünkről, és sikerült sokszor átjutni rajtuk, beadásokkal is. Kicsit balszerencsések voltunk, ezért veszítettük el a meccset”.

Hazard
„Jó meccset játszott, jól játszott össze Benzemával és gólhelyzetei is voltak. A kapus jól védett a kapuralövésénél. Csak a gól hiányzik tőle már”.

„4-4-2 rendszerben játszottunk ma. Vinicius Jr. volt a szélen bal oldalt, jobb oldalon pedig Valverde, Hazard és Nacho váltották egymást. Normális esetben Hazard-al 4-3-3-at szoktunk játszani. Camavinga hozzá van szokva a bal oldalhoz, sokszor játszott ott fiatalabb korában. Teljes mértékben kontrolláltuk a meccset, Valverde nagyon jól megfogta őket a jobb oldalon. Volt aztán pár cserénk is középen, hogy felfrissüljünk kicsit”.

Sárga lap a technikai zónában
„Úgy éreztem, hogy a negyedik játékvezető nem adja meg a tiszteletet nekem. A meccs végén elmondtam neki, hogy 130 Bajnokok Ligája meccsen edzősködtem, és ez volt az első hogy lapot kaptam a semmiért. Azt mondta, hogy bementem a pályára, de a meccs akkor éppen állt a VAR miatt. Hiányzott a tisztelet, és ezt szóvá is tettem. Nem akarok a játékvezetőkről beszélni”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend