Fejléc kép
Fórumajánló
Cavani a Real Madridban? Lehetséges…
2021-10-04 10:41 ___Samy___ as.com
Cavani a Real Madridban? Lehetséges… Átigazolási hírek

Edinson Cavani tanácsadói nem zárják ki annak a lehetőségét, hogy az uruguayi játékos januárban a Real Madridhoz szerződjön, hiszen Cristiano Ronaldo érkezése nem vált az előnyére.

Miután Cristiano Ronaldo visszatért az Old Traffordra, egyre hangosabbak lettek azon hírek, hogy Cavani továbbáll, mivel a kispadra szorult a portugál legenda miatt. Ezen hírek szerint a spanyol fővárosba tenné át a székhelyét és a Real Madridban szeretne futballozni.

Cavani 2020-ban csatlakozott a Vörös Ördögökhöz a PSG-től. Akkor egy éves szerződést kapott, amit idén nyáron még egy évvel meghosszabbítottak, de szinte alig játszik. Eddig csupán három alkalommal lépett pályára, összesen 104 percet játszva. A nagy versenyhelyzet és az, hogy Karim Benzemának gyakorlatilag nincs helyettese, egyből beindította az újságírókat, akik tömegesen kezdték el gyártani a pletykákat, hogy Florentino Perezék fél évre szeretnék kölcsönvenni az uruguayi csatárt januárban.

A katalán Mundo Deportivo azt állítja, hogy ők beszéltek Cavani tanácsadóival, és nem tagadták a híreket.“Cavani a Real Madridhoz kerülhet? Lehetséges. A futball nagyon dinamikus”, írta a Mundo Deportivo. “Ez egy nyitott lehetőség és egyáltalán nem zárható ki.”

A Real Madrid tehát januárban egy olcsó csatár után nézelődhet, azonban okosan kell igazolnia, hiszen vezetőség prioritása jövő nyárra egyértelműen Kylian Mbappé és Erling Haaland érkezése. A francia ingyen igazolható lesz, ha nem ír alá egy szerződéshosszabbítást, addig pedig Cavani tömheti be a támadósorban keletkezett lyukakat, hiszen Ancelotti csapta egyértelműen Benzema ragyogásától függ.

Teljes menetrend