Fejléc kép
Fórumajánló
Nagy az aggodalom Camavinga lába miatt
2021-10-04 10:22 ___Samy___ marca.com
Nagy az aggodalom Camavinga lába miatt Sérülések, eltiltások

A tegnapi mérkőzésen Eduardo Camavingát félidőben le kellett cserélnie Ancelotti mesternek, mivel a francia játékos eléggé nagy belépőt kapott.

Az Espanyol játékosai nem kímélték a Real Madrid 18 éves középpályását, többször is keményen odaléptek neki. Ezen a héten már ez volt a harmadik komoly rúgása a bal lábára, ám ezúttal bicegősen hagyta el az eset helyszínét, a második félidőre pedig már nem is jött ki a pályára a csapattársaival. A mérkőzés közvetítése során látható volt, hogy a sérült részt az orvosi stáb azonnal elkezdte jegelni a kispadon.

Most csatlakozni fog a francia utánpótlás válogatotthoz, ahol a vizsgálatokkal döntik majd el, hogy ott marad-e hazája válogatottjával vagy visszaküldik őt Madridba egy esetleges sérülés miatt. Jelen pillanatban Camavinga azzal is megküzd, hogy felhúzza arra a lábára a cipőt a gyulladás és a fájdalom miatt.

A fiatal játékosnak már a Sheriff elleni Bajnokok Ligája találkozón is komolyabban odaléptek, az Espanyol ellen az első félidőben pedig két ilyen incidens is adódott. Bár végigjátszotta az első játékrészt, a második félidőre már inkább nem jött ki.

A jelenlegi helyzet szerint a Real Madrid orvosi szobája ismét bővülni fog egy emberrel, Ferland Mendy, Marcelo, Dani Carvajal, Mariano, Gareth Bale, Isco és Marco Asensio mellett Camavinga lehet a következő sérüléssel bajlódó játékos. A stáb abban reménykedik, hogy mindannyian felépülnek a válogatott szünetet követő első mérkőzésre.

Teljes menetrend