Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-10-07 08:34 ___Samy___ marca.com
Ödegaard: „Nem könnyű barátokat szerezni Madridban” Nyilatkozatok

Az Arsenal középpályása nyújtott egy kis betekintést a madridi napjaiba.

2021. nyarán Martin Ödegaard ideje a Real Madridnál a végéhez ért, elmondása szerint pedig nem ez az a hely, ahol a legkönnyebben lehet barátokat szerezni. A norvég középpályás a 2020/21-es idény második felét kölcsönben töltötte az Arsenalnál, majd a nyári átigazolási időszakban végleg Londonba költözött.

„Egyaránt voltak nehéz periódusok az első és a második csapatban is. Azonban a legjobb játékosok közelsége erősebbé tett engem. Úgy érzem, hogy a Madridnak köszönhetően fejlődtem, hiszen olyan játékosoktól tanulhattam, mint Sergio Ramos vagy Cristiano Ronaldo.”

„Mikor a legmagasabb szinten vagy akkor nem könnyű barátokat szerezni vagy ilyesmi. Legalábbis akkor nem, ha fiatal vagy és máshonnan jössz. Én egy másfajta öltözői környezetből érkeztem és nem könnyű beilleszkedni egy olyan öltözőbe, mint a madridi. Nehéz volt, de ez olyasvalami volt, ami erősebbé tett. Örülök, hogy megtapasztalhattam ezt.”

Ödegaard azonban örömmel állapította meg, hogy az Arsenal öltözője sokkal melegebb fogadtatásban részesítette.

„Azt kell mondjam, hogy nagy a különbség. Nagyon boldog vagyok az Arsenalnál. Nagyon kedves az öltözőjük. „

Az interjú végén aztán mondott pár dicsérő szót a Real Madrid korábbi kapitányáról, Sergio Ramosról, viszont ő nem úgy szeretné irányítani hazája válogatottját, mint a spanyol.

„Sergio egy különleges ember, nagyon sok mindent lehet tanulni tőle. Azonban a norvég csapatot megpróbálom a magam módján irányítani.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend