Fejléc kép
Fórumajánló
Camavinga: “Modric és Benzema egy új nevet adott nekem”
2021-10-08 09:48 ___Samy___ marca.commanagingmadrid.com
Camavinga: “Modric és Benzema egy új nevet adott nekem” Nyilatkozatok

A Real Madrid legújabb szerzeménye, Eduardo Camavinga a válogatott edzőtáborában adott interjút, melyben elmesélte hogyan halad a beilleszkedése az új csapatába.

A 18 éves francia játékos elmondta, hogy minden játékos üdvözölte őt a csapatban, a veteránoktól pedig mentorálást kap.

“Nagyon meglepődtem rajtuk, különösen Benzemán, mert nagyon szerény játékosok. Benzema egyenesen megnyugtatott. Még viccelődni is elkezdtek velem, pedig nem is beszélek spanyolul.”

“Modric és Benzema külön nevet adtak nekem [nevet]. Ez titok, amit nem fogok elmondani, de már beilleszkedtem a csapatba.”

“És Benzemával beszélhetek franciául. Mellette ülök az asztalnál. Azt mondta nekem, hogy ha bármire van szükségem, csak szóljak.”

Camavinga ezt követően kitért arra, hogy mi a leglényegesebb különbség a spanyol és a francia liga között. Ugyanakkor a célját is ismertette, miszerint szeretne visszakerülni a francia felnőtt válogatottba.

“Imádom a spanyol bajnokságot, nem annyira fizikális, mint a francia. Ami a francia csapatot illeti, az U21-ben betöltött szerepem nem változott, még mindig ugyanaz a játékos vagyok. Nem fognak nagyítóval figyelni csak azért, mert a Real Madridhoz szerződtem. Tovább folytathatom a tapasztalatszerzést az U21-ben. Azonban egyértelmű, hogy a célom az, hogy visszakerüljek a felnőtt csapatba.”

Teljes menetrend