Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-10-18 10:39 ___Samy___ as.com
Gary Neville: „Salah-nak meg kell tapasztalnia a Real Madridot” Átigazolási hírek

A korábbi játékos szerint Mohamed Salah jövő nyáron el fogja hagyni a Liverpoolt, ő pedig azt tanácsolja az egyiptominak, hogy a Real Madridban próbálja ki magát.

Angol hírek szerint a játékos képviselője az egyiptomi szerződésének meghosszabbításáról tevékenykedik a Liverpoolnál, azonban Gary Neville szerint Salah hosszú távú jövője a Liverpooltól távol esik.

Klopp csapata nemrég 5-0-ra múlta felül idegenben a Watford csapatát, ahol Salah egy pazar gólt szerzett, amolyan Messis stílusban. Három védőt cselezett ki, majd nehéz szögből fejezte be az akciót egy góllal.

Salah teljesítménye ismét bebizonyította, hogy a világ legjobb játékosainak egyike, és nemsokára a Real Madrid célkeresztjébe kerülhet. Egy olyan klub célkeresztjébe, amit Neville szerint az egyiptominak mindenképp ki kell próbálnia.

„Nem hiszem, hogy Salah a Liverpoolnál fog maradni karrierje hátralévő részében. Ez az én személyes nézetem. Ez mindig is így volt, de tévedhetek. A Premier League gyengébb lesz, ha távozik.”

„Szerintem csak nézzetek rá Cristiano Ronaldóra, Beckhamre vagy Mbappéra; nem minden a pénzről szól. Van egy projekt és van valami, amit el kell érniük az életük során. Bizonyos klubokban kell játszaniuk, el kell menniük és meg kell tapasztalniuk bizonyos dolgokat.”

„Szerintem Salah-nak meg kell tapasztalnia a Real Madridot, a Bernabéut. A Real Madrid vissza fog térni. Úgy gondolom, hogy hihetetlen munkát végez a Liverpoolnál. Mindig úgy éreztem vele kapcsolatban, hogy a Párizst, a Real Madridot vagy a Barcelonát szeretné, és ezért el is fog menni. Aztán lehet tévedek.”

Az egyiptomi támadó idáig 10 meccsen 10 gólt szerzett, ha minden versenysorozatot figyelemebe veszünk. Mióta 2017-ben a Liverpoolhoz csatlakozott az AS Rómától, 213 meccsen 135 gólja van a Vörösöknél. Jelenlegi szerződése 2023 nyarán jár majd le, a piaci értéke pedig 110 millió euró, Így hát mindegy, hogy a PSG, a Barcelona vagy a Real Madrid próbálja meg leigazolni, nagy pénzt kell leraknia érte új csapatának az asztalra, ha a szerződése lejárta előtt akarja őt megszerezni.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend