Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-10-18 10:19 ___Samy___ as.com
Lewandowski prioritása a Real Madrid Átigazolási hírek

A 33 éves csatár jövő nyáron a távozását kérheti a Bayern München vezetőségétől, és a hírek szerint a Real Madrid áll a listájának első helyén.

Robert Lewandowski úgy véli, hogy a Real Madridhoz való csatlakozás nagyszerű módja lenne felettébb sikeres karrierjének befejezéséhez. Az AS értesülései szerint a lengyel csatár a Real Madridot az összes többi klubbal szemben előnyben részesíti.

Erling Haaland neve is számos alkalommal felmertül már a Blancóknál, azonban az ő megszerzése nehezebb feladat lenne, hiszen a Manchester Cityvel és a PSG-vel kellene megküzdeniük érte.

A Bundesliga legjobbja

Robert Lewandowski várhatóan kérni fogja az eladását jövő nyáron. Új kihívást keres Európában, a Bundesligától távol, amit 12 éven keresztül dominált. A Bayern München színeiben 339 mérkőzésen 307 alkalommal vette be az ellenfelek kapuját, míg a Dortmundban ugyanez a mutató 187 meccsen 103 gól.

Aranylabda jelölt

Karim Benzema, Lionel Messi, Jorginho és Robert Lewandowski a legesélyesebbek az idei Aranylabda győzelemre. Már a tavalyi Aranylabdánál is a lengyel csatárt várta mindenki győztesnek, azonban az sajnos a koronavírus miatt elmaradt. Azonban a ‘The Best’ díjat megnyerte Cristiano Ronaldóval és Lionel Messivel szemben.

A pletykák szerint állítólag Lewandowski már idén nyáron távozni szeretett volna. Mikor a Real Madrid ajánlatot tett Kylian Mbapéért, akkor a párizsiak azonnal két lehetséges alternatíva után néztek: érdeklődni kezdtek Haaland és Lewa felől is. A két német klub válasza azonban egyértelmű volt: egyik játékos sem eladó.

Szerződésének vége a Bayernnél

A jövő nyár valószínűleg más lesz. Lewandowski szerződéséből már csak egy év lesz hátra, 2023-ban lejár, ezáltal a Bayern vezetősége rá lesz utalva arra, hogy meghallgassa a más csapatoktól érkező ajánlatokat. A németek nem szeretnék a lengyel csatárt ingyen elveszíteni, inkább egy évvel korábban megválnak tőle, de legalább pénzt kapnak érte.

A Bayern München már tett lépeseket a szerződés meghosszabbítását illetően, viszont a játékos jövő nyáron fog dönteni a sorsáról. Minden bizonnyal sok kérője lesz jövőre, így bőven válogathat az új kihívások közül.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend