Fejléc kép
Fórumajánló
Modric: “Kemény mérkőzés vár ránk”
2021-10-19 13:00 d.gergo realmadrid.com
Modric: “Kemény mérkőzés vár ránk” Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - 3. csoportkör 2021 OKT 19 (kedd) 21:00 Donbass Arena 0-5

Luka Modric is a sajtó rendelkezésére állt a Real Madrid soron következő mérkőzése előtt:

“Nagyon fontos mérkőzés lesz, különösen annak fényében, hogy a legutóbbi meccsünket elveszítettük hazai pályán. Nincsen hibázási lehetőségünk már. Real Madridhoz méltóan kell pályára lépnünk, magabiztosan és erősen. A legutóbbi három összecsapáson nem voltunk a legjobb formánkban, de a válogatott szünet pont jókor jött nekünk. Készen állunk, és jó teljesítményt fogunk nyújtani”.

Kemény meccs
“Jó teljesítményt akarunk nyújtani, és meg akarjuk nyerni a meccset. Fontos lenne megszerezni a győzelmet. Erős ellenfelekkel kell szembenéznünk. Kemény mérkőzés vár ránk”.

Összehasonlítás a Xavi-Iniesta-Busquets középpályával
“Nem szeretem, ha másokhoz hasonlítanak. Szerintem Xavi, Iniesta és Busquets nagyszerű dolgokat vittek véghez a klubjukban és a válogatottban. Casemiro, Kroos és én is jó sokat tettünk le az asztalra Madridban. Jobb szeretem, ha inkább mások mondanak erről véleményt, hogy a két középpálya közül melyik a jobb”.

Benzema Aranylabda-esélyei
“Sok jelöltnek van esélye megnyerni ezt az elismerést. Karimot is közéjük sorolom, ami engem illet. Megérdemli az elmúlt évben nyújtott teljesítménye alapján, de az azelőtti években nyújtott játéka után is. Elég magas szinten játszott. Mi több, a válogatottal trófeát is nyert, és ez fontos szempont, amikor szavazásra kerül a sor. Remélem, hogy megnyeri, mert hiszek benne, hogy megérdemli”.

Kétévente Világbajnokság?
“Nem látom értelmét annak, hogy kétévente megrendezzék ezt a tornát, Azért különleges pont, mert négyévente van csak ilyen, és mindenki várja. A játékosokat és az edzőket nem igazán kérdezték meg a témában fentről. Semmi értelme nincs, és nem tudom, mi lesz a vége”.

Teljes menetrend