Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-10-20 09:49 ___Samy___ realmadrid.com
Ancelotti: „Ez a győzelem magabiztosságot ad nekünk” Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - 3. csoportkör 2021 OKT 19 (kedd) 21:00 Donbass Arena 0-5

Carlo Ancelotti értékelte a tegnap este látottakat a mérkőzést követően.

„Nehéz kiemelni egyetlen játékost, mert mindannyian jól teljesítettek. Egyaránt jól védekeztek. A kezdettől fogva nagyon koncentráltunk, jól hajtottuk végre a stratégiánkat, magasan nyomás alatt tartottuk őket és kicsit visszább fogtuk magunkat, mert az ellenfél veszélyes tud lenni a kontrákból, különösen az első félidőben. Ez a győzelem magabiztosságot ad nekünk, de a Barcelona elleni összecsapás egy teljesen más mérkőzés és más történet lesz.”

„Nagyon fontos számunkra, hogy kapott gól nélkül zárjuk a mérkőzést. Tényleg nagyon jól védekeztünk. Mikor nem kapunk gólt, az jobb esélyeket ad nekünk a győzelemre. Sikerült gólokat szereznünk, de a problémát általában a jó védekezés jelenti. Jól védekezünk, mikor az egész csapat elkötelezett. Ez nem csak a védelmen múlik, a középpályások és a támadók is jól dolgoztak. Egyénileg is nagyon jól teljesítettek, mert mindannyian keményen dolgoztak hátul.”

Vinícius duplája

„Vinícius nagyszerűen játszott. Sokat fejlődött és jól kezdi az idényt. Sok gólt szerzett és élvezi a munkát. Nagyon friss volt a mérkőzés végén, sokat sprintelt. Minőségi játékos és nagyon hatékony a kapu előtt.”

Benzema érettsége

„Karim nagyszerű vezetői képességekkel rendelkezik, akárcsak Modric és Kroos. Hat évvel ezelőtt Karim fiatalabb volt, de most még nagyobb jellem veszi őt körül. Még mindig ugyanaz a játékos. Személy szerint kedveltem őt korábban is, és most is ugyanúgy, vagy egy kicsit jobban.”

Rodrygo

„Rodrygo jól játszott az egész mérkőzésen, nagyon elégedett vagyok a védekezésével, valamint a kontrákban való közreműködésével. Nem tudom, hogy kezdeni fog-e a Barcelona ellen, meglehet. Az ilyen mérkőzéseken nehéz megváltoztatni az ilyen típusú játékosokat.”

A középső hármas

„Kroos szépen forgatta a játékot. Nem fél nyomás alatt játszani. Nem szükséges semmit sem mondanom a középpályásaimról, mert mindent megnyertek, amit csak lehet. Csak meg kell őket tapsolni.”

Mendy visszatérése

„Nagyon fontos volt, hogy visszatérjen, mert sok minőséget hozott és nagyon jól védekezik. Nagyon jól teljesített a szélen abban a 69. percben, amikor a pályán volt. Nincsenek gondjai és ez a legfontosabb dolog.”

A kezdőcsapat az El Clásicóra

„Kiértékeljük, hogy ki fog játszani a Barcelona ellen, és nekem kell meghoznom a döntéseket erről. A csapat teljesítménye nagyon tetszett. Pihentetni tudtam Valverdét, mert szombaton tért vissza és a többiek jól dolgoztak az edzéseken. Ki kell értékelnünk ezeket a dolgokat az elkövetkezendő napokban.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend